İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale yazdırmak istiyorum

yesimguner

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2012
Mesajlar
139
Reaction score
0
merhaba,
makale yazı işleriniz olursa yardımcı olabilirim
Birden çok siteye makale yazı işi yapıyorum.Kaliteli ve zamanında teslim ederim.yazı dilim gayet [email protected] adresimden ulaşabilirsiniz.iyi akşamlar...

150-200 2 tl
250 ve üzeri -3 tl
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Bu konu aracılığıyla tanıştığım yazar arkadaşlarla aylardır çalışıyoruz. Günde 1 tane yada bir kaç tane yazan arkadaşlar var. Şimdi bir kişiyle daha anlaşmak istiyorum.

Siteye günde 1 adet kaliteli* yazı yazacak birini arıyorum. Dekorasyon konulu olması şart değil. Bir çok konuda olabilir. Çalışmak isteyen arkadaşlar örnek bir yazı ve istediği ücreti ilk özel mesajında belirtirse iyi olur.

* konunun ilk mesajına bakabilirsiniz.
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
melaniebjkc ve bir arkadaşla daha anlaştık. İki arkadaş da farklı siteler için yaklaşık 2 haftadır aksatmadan yazdılar ve yazmaya da devam ediyorlar. Şu anda başka yazı ihtiyacım yok. Anlaştığımız halde sözünü tutmayanlar hariç tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Aylardır bu konuya uğramamıştım. Yeni konu açmak istemedim.
Makale yazarına ihtiyacım var. İlk konudaki kriterlerde hem dekorasyon hemde genel bilgiler içeren sitem için iki kişiyle daha sürekli çalışmak üzere anlaşmak istiyorum. Örnek yazınızı ve istediğiniz ücreti belirterek, özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz. Hemen cevap veremeyebilirim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst