Maskot için hangi program uygundur ? Grafik tablet alıyorum.Grafik tableti olan varmıdır ? Varsa alırken dikkat edeceğim şeyler nelerdir ?
Bende almayı dusunuyorum bu aralar. AI kullanabilirsin. Bende ona başlayacam. Istersen tablet olmadan da normal vectorel calısmalar yapabilirsin ama...
Örnek:
Not : Bunlar FW ile çizildi ama.
Düz bir beyaz kağıda kalem ile maskotunu tasarla, onu tarayıcıdan geçir. Photosop ile çizgilerin üzerine çiz ve içini boya. Ben bu işleme yeni yeni başladım çok iyi oluyor.
1-Kullandığın modeli ne kadara? Nereden aldın?
2-Şimdi çizim yaparken önünde (çizdiğin alanda bir şey olmuyor değil mi?) Yani tablette çizim çıkmıyor değil mi?
Angelica selam, bir kaç şeyde ben sormak isterim.
1-Kullandığın modeli ne kadara? Nereden aldın?
2-Şimdi çizim yaparken önünde (çizdiğin alanda bir şey olmuyor değil mi?) Yani tablette çizim çıkmıyor değil mi?
Çizimim mükkemmel değil ama geliştirmeyi düşünüyorum.İllüstrasyonlar sanırım aradığım kelime.Şu animelerdeki karakterleri çizmek istiyorum.
Yetenek gerekiyor bu tip işlerde.Yeteneği olmayan hiç çizemez sözüne katılıyor musunuz ?
Yeteneği olmayan kağıtta çizerek gelişebilir. Ama yeteneği olmayan tablette çizemez. Kağıtta çok güzel çizebilen benim bile tablette bir şey çizemediğim zamanlar oldu. Yeni yeni alışıyorum. Sen sanırım yeni olarak doğrudan tabletle çizmeye başlayacaksın.
zaman zaman katılıyorum. Ama Picasso'nun son dönemlerinde çizmiş olduğu resimleri gördüğümde 3 yaşındaki kızım bile bundan iyi resim yapar dediğim oluyor Azim azim azim.