Çok fazla tasarım var fakat bunlardan 1-2 tanesi dışında hiçbiri standartın üstünde değil. Yazılım olarak nasıl bilmiyorum incelenmesi gerek ama tasarım olarak sınıfta kalmış bana göre.
Alınıp incelenmesi gerekli tabiki. Bir de canlı demoyu görmek gerekli.
Tasarım konusuna bir şey diyeyemeyeceğim. İşin aslı pek de ilgilenmiyorum. Projede sadece yazılımcıyım. Proje sahibi de çok sevdiğim bir kardeşim çorbada tuzumuz bulunsun diye konu açtım.Çok fazla tasarım var fakat bunlardan 1-2 tanesi dışında hiçbiri standartın üstünde değil. Yazılım olarak nasıl bilmiyorum incelenmesi gerek ama tasarım olarak sınıfta kalmış bana göre.
Alınıp incelenmesi gerekli tabiki. Bir de canlı demoyu görmek gerekli.
Yok est. alınma darılma olmaz. Elbette eleştiri olacak. Üstte de belirttiğim gibi yazılımla ilgileniyorum eğer yazılımla ilgili bir eleştiriniz olursa öğrenmek isterim.size katılıyorum sayın trgy...
sayın ilyasbat alınmayın ama bazı tasarımlar sadece fazla tema seçeneği var demek için yapılmış gibi duruyor.çok canlı renkler ilk başta dikkat çeksede sonrasında gözyorucu olabiliyor.birde şahsi fikrim sayfalar çok kalabalık duruyor.böyle sıkış tepiş gibi.ama temadan ziyade tabiki yazılım kısmı önemli olan.onu görmek gerekli..hayırlı satışlar dilerim şimdiden.
bazı tasarımlar hoşuma gitti. hayırlı satışlar
projede sadece yazılımcıyım derken neyi kast ettiniz?
Tabi yorumlarınızı merak ediyorum ama tasarımdan çok yazılım ayağı ile ilgili.Konu satış konusu olsada yorum yapılabilir sanırım, yazılım olarak birşey diyemem özellikleri v.s iyi fakat tasarımlı hiç hoş olmamış, kullanılan rekler tek tip kullanışmış ve buda tasarımı boğmuş.