erkekler "bu dosyaları toptan değiştirmenin yolu yok mu?" diye düşünürler
aaa ben
erkekler "bu dosyaları toptan değiştirmenin yolu yok mu?" diye düşünürler
Bu yüzden internet bayanların tekelinde olursa gıdım gelişmez Sabırlı bayanlar için 10mb hız da farketmez 256kb hız da.....bla bla bla... Bir sürü dosya verirsiniz değişiklik yapılması gereken, bayanlar o dosyaları tek tek açıp içindekini değiştirirler, erkekler "bu dosyaları toptan değiştirmenin yolu yok mu?" diye düşünürler
oldu, çok da güzel oldu, kimse kimseye karışamaz, karışırsa da çok fazla karışmış olmaz, herkes dilediğini yapmakta özgürdür. Hadi hayırlı işler...
Mantığım hep "...vay be adam neler yapmış" yerine "..hmmm güzel, nasıl yaparım?" oldu.
Saygılar.
Eif mantığın çok ilginç ve güzelmiş
Merhaba. Yardıma ihtiyacım var. Karnım acıktı. Kek yap.Teşekkür ediyorum
Bu arada bayan webmasterler bana yazmaya başladılar. Çok güzel bir şey. Yardıma ihtiyacı olanları her zaman beklerim
Merhaba. Yardıma ihtiyacım var. Karnım acıktı. Kek yap.
Not1: bayan değilim
Not2: kafamda gezinen bir proje var, oturmasını bekliyorum.
Kesin html kodlarının arasına nakış falan örüyordur webmasterin erkeği bayanı olmaz, yemek tarifi değil ki bu
Bayan webmasterlerin sayısı zannedilenin üzerinde. Bazı şirketler bayan webmaster aranıyor ilanı verirler. Yanlış anlaşılıyor bir çokları tarafından. Bunun bir nedeni bayanların sabırlı olmaları ve işleri sıkılmadan yapmalarıdır. Bir sürü dosya verirsiniz değişiklik yapılması gereken, bayanlar o dosyaları tek tek açıp içindekini değiştirirler, erkekler "bu dosyaları toptan değiştirmenin yolu yok mu?" diye düşünürler
Forumda daha önce merhaba konusu açmadım. Herkesin bir merhaba konusu var sanırım, benim de olsun dedim, hem de gelen sorulara bu şekilde toptan bir cevap vermek istedim.
Üniversite mezunuyum. Asıl mesleğim turizmdir. Okul döneminde hep çalıştım. Web tasarımı ile tanışıklığım yıllar önce bir e-ticaret şirketinde başladı. Şirkete tercüman olarak işe girdim, site yapımı ilgimi çok çektiği için tasarım kursları aldım kısa sürede kendimi geliştirdim. Bir süre sonra terfi edip Bilgi işlem müdürü oldum. Bir süre bu görevde çalıştım.
Şirket kriz nedeni ile kapandıktan sonra kendimi bu konularda gerçek mesleğim olan turizme paralel olarak geliştirip ikisini bir arada yapmaya çalıştım. Çok sayıda web sitesi yaptım. Arama motoru optimizasyonu konusu ile yakından ilgilendim, bazı sitelerde editör olarak yer aldım...
Mantığım hep "...vay be adam neler yapmış" yerine "..hmmm güzel, nasıl yaparım?" oldu.
Çok fazla ayrıntıya girip kimseyi sıkmak istemem. Bilmenizi istediğim adım Elif değil, bana böyle seslenmenizin nedeni nickim olabilir. Onun da benim için farklı bir anlamı var. Bayanım ve Antalya'da oturuyorum. İyi derecede Rusça, İngilizce, bir derece de Almanca biliyorum. Yaş, isim ve benzeri konularda sorulara cevap vermiyorum. Ayrıca, özel konulara girmeyi ve kendimden bahsetmeyi sevmiyorum, sadece ilgi alanıma yönelik konularda paylaşım yapıyorum. (wm, tasarım, wp, joomla, seo, ppc ve diğer)
Sanırım bu kadar yeter.
Yardımıma ihtiyacınız olduğunda bana her zaman yazabilirsiniz.
Ekleme: msn kullanmıyorum.
Saygılar.