Hadi git 1 hafta üyeliğinin onaylanmasını bekleCoolMaster' Alıntı:Offff Bu DusaMoja İkidir elimden KAçıyor
OnurSqL' Alıntı:koçum buna g*t korkusu derler yazdigin seyi 2 dk'da degistirirsin hemencicik
CoolMaster' Alıntı:Evladım Buna O Senin Dediğin Şeyin Korkusu Denmez Yerine Göre Davranmak Denir.
Allahın Labunyası
Admin Adamın YAzdığı Küfürleri Siliyor Bende Kendi YAzdıklarımı Ona Gerek Kalmadan Kendim Siliyorum.
Az İnsanlık Öğren
Valla ben p. screen almışım. Tınn yani. Iyinetadmin amcam gelince gorursun ebenin örekesiniCoolMaster' Alıntı:Evladım Buna O Senin Dediğin Şeyin Korkusu Denmez Yerine Göre Davranmak Denir.
Allahın Labunyası
Admin Adamın YAzdığı Küfürleri Siliyor Bende Kendi YAzdıklarımı Ona Gerek Kalmadan Kendim Siliyorum.
Az İnsanlık Öğren
DusoMoja' Alıntı:Valla ben p. screen almışım. Tınn yani. Iyinetadmin amcam gelince gorursun ebenin örekesini
Gel. Istanbul / Sultanbeyli'deyim.CoolMaster' Alıntı:Ha Unutmadan Şunuda Belirteyim.
Benim Bir Hosting firmam Yok ve Semih AVCI Gibi Tavrıma Sınırlama Koymak Durumunda Değilim.
Yani Türkcesi Şu Oliyorrrrrrr
Sizin Gibi Çakallarla Hem Burda Hemde Reelde (Eğer Büzüğü Yiyen Varsa Tabiiki) sakse Hazırım.Bakalım Kim Daha İyi Si....yor