İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Meta tag hakkında soru?

rohat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
depresan hocam bunlar bildiğini zanediyor ama öyle değil şöyle bir yöntemde var sanırım <h1><h1> açıklamamı ne öyle bi şeydi ama hatırlamıyorum bu konuyudu onun için açtım istediğim cevabı alamadım :(

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
depresan hocam bunlar bildiğini zanediyor ama öyle değil şöyle bir yöntemde var sanırım <h1><h1> açıklamamı ne öyle bi şeydi ama hatırlamıyorum bu konuyudu onun için açtım istediğim cevabı alamadım :(

Bizi depresana mı şikayet ettin :)

rohat sorunlarını net ve anlaşılır şekilde yaz. Burası webmaster forumudur, birimiz bilmesek de diğerimiz bilir, yardımcı olmaya çalışırız.

Bunlar bilmiyorlar, yapmıyorlar, etmiyorlar diyecek kadar karamsar olma.

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
rohat, bu tür indexlemeler başta eğer herhangi bir desc. kullanmadıysan google'nin insiyatifinde gelişir.

Google sana bunların değiştirilme teklifi etmene yardımcı olmak için meta taglarını kullandırır. (sadece google demeyelim tüm örümcekler) Eğer arama motoru senin desc. ini kabul ederse değiştirir ve bu iş hemen olmaz. Bunun için botun siteni ziyaret etmesi ve desc verdiğin sayfanın indexini yenilemesi lazım.

Bu olayı hızlandırmak bu an için senin değil google'ın elinde. Teşekkürler.

rohat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eif Hocam valla 2 kez anlatım :D :D daha ne yapim siz söyleyin :D... Troypc Hocam ben tşk ederim ne demek

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
bende şu yazıyo
HTML önerileri
Sitenizle ilgili herhangi bir içerik sorunu tespit etmedik. Sitenizi tararken, sayfalarınızdaki içerikle ilgili yineleme, eksik veya sorunlu başlık etiketleri veya meta açıklamaları da dahil olmak üzere herhangi bir sorun olup olmadığını tespit etmek üzere sitenizi denetleriz. Bu sorunlar, sitenizin Google arama sonuçlarında görüntülenmesini engellemez ancak bunlara dikkat ederek Google'a daha fazla içerik sağlayabilir ve site trafiğinizin artmasına da yardımcı olabilirsiniz. Örneğin; başlık ve meta açıklama metni arama sonuçlarında görüntülenebilir ve faydalı, açıklayıcı metnin kullanıcılar tarafından tıklanma olasılığı daha yüksektir. Daha Fazla Bilgi

Son güncellenme tarihi: 09 May 2011

google da da tıkla şu şekilde çıkıyor. meta falan yok direk ana sayfadan en son yazıyı almış. halbuki forum da öyle değil. forumda vbulletin kurulu ve orda çıkıyor buyrun neden wordpress de olmuyor ya da ne yanlış bizde ?

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
bende şu yazıyo

google da da tıkla şu şekilde çıkıyor. meta falan yok direk ana sayfadan en son yazıyı almış. halbuki forum da öyle değil. forumda vbulletin kurulu ve orda çıkıyor buyrun neden wordpress de olmuyor ya da ne yanlış bizde ?

http://portal.psikolik.com/ için tahminim şudur. Title içindeki yazı ile description yazısı aynıdır ve çok kısadır. Description karakterlerini artırıp denemek gerekir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5