- Reaction score
- 255
at at
depresan hocam bunlar bildiğini zanediyor ama öyle değil şöyle bir yöntemde var sanırım <h1><h1> açıklamamı ne öyle bi şeydi ama hatırlamıyorum bu konuyudu onun için açtım istediğim cevabı alamadım
konu günceldir, ayrıca bir sitenin google infosunun çıkmaması ama site adresini veya kelimesini yazdığında ilk sırada çıkması ne oluyor, ben sitemi kurduğumdan beri böyle
1 yılı geçti hala öyle
Siteni Google'a nasıl ekledin?
Bence hiç bir alakası yok
HTML önerileri
Sitenizle ilgili herhangi bir içerik sorunu tespit etmedik. Sitenizi tararken, sayfalarınızdaki içerikle ilgili yineleme, eksik veya sorunlu başlık etiketleri veya meta açıklamaları da dahil olmak üzere herhangi bir sorun olup olmadığını tespit etmek üzere sitenizi denetleriz. Bu sorunlar, sitenizin Google arama sonuçlarında görüntülenmesini engellemez ancak bunlara dikkat ederek Google'a daha fazla içerik sağlayabilir ve site trafiğinizin artmasına da yardımcı olabilirsiniz. Örneğin; başlık ve meta açıklama metni arama sonuçlarında görüntülenebilir ve faydalı, açıklayıcı metnin kullanıcılar tarafından tıklanma olasılığı daha yüksektir. Daha Fazla Bilgi
Son güncellenme tarihi: 09 May 2011