50 K Puan 5 tl olup kimsenin bu sistemi kullanacağını sanmam, vakit kaybı diye düşünüyorum.
Yine bir saadet zinciri mevzusu mu? Dikkatli olmak lazım.
Yine bir saadet zinciri mevzusu mu? Dikkatli olmak lazım.
Tosuncuk size inek aldım besliyorum diyordu. Burada da sizin için ağaç diktik suluyoruz mevzusu var sanki. Bunların en iyisini bile kullanmayın derim. Kimse kimseye beleşten para dağıtmaz. Almadan vermek Allah'a mahsustur. Bunlar koyun ya da sığır arıyorlar.
Aynen öyle hocam dediğinize ek olarak adam yapar basit scripti koyar sonra üye çeker reklamlardan kazanç sağlar 1-2 aylık ödemeyi yaptıktan sonra 10 k adsense ile kayıplara karışırBen de artık bu tarz sitelerden çekiniyorum. Ne kadar güvenilir olduğu tartışılır bunun da. Sitede hiç bir açıklama göremedim. Sadece üye girişi ve kayıt ile ilgili sayfa var. Önce bir PR yapılır. Afiş tasarlanır. İnsanlar bilgi sahibi olur. Yoksa çok fazla eleştiri alır ve gerçek sistem hakkında insanlar bilgisiz kalabilir.
Aynen öyle hocam dediğinize ek olarak adam yapar basit scripti koyar sonra üye çeker reklamlardan kazanç sağlar 1-2 aylık ödemeyi yaptıktan sonra 10 k adsense ile kayıplara karışır