Facebook Sayfanızın İçeriği: Dizi Sayfası (Dizinin En Büyük Sayfası)
Sayfanızın Üye Sayısı: 150.000
Günlük Eklenen Yeni Üye Sayısı: 1.500+ (6.000'e şahit olduk)
Sayfanızın Linki: PM ile verilebilir.
Ödeme Şekli: Tüm Bankalar, Misli, Paypal, Turkcell TL
Sayfamız çok izlenen bir dizinin en büyük sayfasıdır. % 90 bayan olması nedeniyle geri dönüşler çok iyi olacaktır (Sayfa 100K olana kadar hiç reklam yapılmadı). Yapılan paylaşımlar ortalama 2.000-10.000 arası beğeni-yorum görmektedir. Bu nedenle milyonluk sayfalara taş çıkartacak kadar aktiftir. Verdiğiniz reklam 30 dakika en üstte durup sonra silinecektir (30 dakikadan sonra hiçbir etkisi kalmıyor reklamın). İstatistik resimleri ve diğer tüm detaylar için PM isteyiniz.
Tek Reklam Ücreti: 6 TL
Haftalık Reklam Paketi: 7 gün boyunca her gün 1 adet bağlantı = 25 TL (Kampanya)
Özel İndirim Paketi: 7 gün boyunca günde 2 adet bağlantı = 40 TL (Yalnızca 3 kişi için geçerlidir)
Özel İndirim Paketi 2: 7 gün boyunca günde 4 adet bağlantı = 65 TL (Yalnızca 2 kişi için geçerlidir)
İletişim: PM.
R10 üzerinden bizden reklam alan değerli müşterilerimizden bazılarının yorumları:
Sayfanızın Üye Sayısı: 150.000
Günlük Eklenen Yeni Üye Sayısı: 1.500+ (6.000'e şahit olduk)
Sayfanızın Linki: PM ile verilebilir.
Ödeme Şekli: Tüm Bankalar, Misli, Paypal, Turkcell TL
Sayfamız çok izlenen bir dizinin en büyük sayfasıdır. % 90 bayan olması nedeniyle geri dönüşler çok iyi olacaktır (Sayfa 100K olana kadar hiç reklam yapılmadı). Yapılan paylaşımlar ortalama 2.000-10.000 arası beğeni-yorum görmektedir. Bu nedenle milyonluk sayfalara taş çıkartacak kadar aktiftir. Verdiğiniz reklam 30 dakika en üstte durup sonra silinecektir (30 dakikadan sonra hiçbir etkisi kalmıyor reklamın). İstatistik resimleri ve diğer tüm detaylar için PM isteyiniz.
Tek Reklam Ücreti: 6 TL
Haftalık Reklam Paketi: 7 gün boyunca her gün 1 adet bağlantı = 25 TL (Kampanya)
Özel İndirim Paketi: 7 gün boyunca günde 2 adet bağlantı = 40 TL (Yalnızca 3 kişi için geçerlidir)
Özel İndirim Paketi 2: 7 gün boyunca günde 4 adet bağlantı = 65 TL (Yalnızca 2 kişi için geçerlidir)
İletişim: PM.
R10 üzerinden bizden reklam alan değerli müşterilerimizden bazılarının yorumları:
Arkadaşla 1 haftalık reklam anlaşmasını bitirdik, dönüşler fevkalade derecede güzel oldu. 2. kere haftalık anlaştık, kendisine teşekkür ederim
reklam yaptırdım, dönüşten çok memnun kaldım tekrar çalışacağım teşekkürler....
Sayfa, cok aktif arkadaslar. Ben kullanıyorum 1 aydır. 2.ayı biraz indirimli alacam
Arkadaş güvenilirdir. 1 bağlantı aldım. Dönüşler oldukça iyi. Fiyat da uygundu. Tekrar çalışacağım. Hayırlı işler.
1 haftalık bağlandı alındı geri dönüş oldukça iyi
arkadaşla anlaşıldı ödemesi yapıldı gerçekten güvenilir sayfasından dönüşler gayet iyi oldu
Dönüşler oldukça iyi Tavsiye ederim
Yarım saatte 350 civarında kişi geldi, dönüşler iyi, teşekkürler.
reklam alındı geri dönüş çok iyi oldu teşekkürler
Anlaşma yapıldı, reklam verildi, dönüşler güzeldi. İlgi ve alaka için teşekkür ederim.
Reklam alındı, dönüş güzeldi.İlginize teşekkürler.
1 haftalık reklam alındı . Geri dönüşler güzel
2 sayfa aldım kendisinden ve bir tanede reklam aldım çok güvenilir bir arkadaş
arkadaş ile anlaşılmıştır.ödeme gönderilmiştir.Sayfa raporları incelendiğinde gerçekten güzel.Güzel getirici olacağa benziyor.Teşekkürler tekrardan....
BlackDare' Alıntı:Arkadaşla anlaştık ve geri dönüşler çok güzel
Bir haftalık sorunsuz reklam alındı, ilgi ve alakanız için çok teşekkürler.
1 haftalık bağlantı alındı. İlgili ve samimi arkadaş.
1 haftalık reklam anlaşması yapılmıştır
haftalık anlaşma yapılmıştır.
1 haftalık anlasıldı odeme yapıldı
Moderatör tarafında düzenlendi: