Erotizme evetmiş?
Taş yağacak taşşşş
Taş yağacak taşşşş
Bu kitapçıklar benim için bir kıvılcım oldu. Daha sonra bir kitap fuarından İncil satın aldım ve okumaya başladım. Okudukça İsa Mesih'e doğal olarak bağlandım birkaç ay içerisinde. İsa'nın adıyla dualar etmeye ve O'na tapınmaya başladım. Yaşayan ve gerçek bir Tanrı ile kişisel bir ilişkiye nihayet sahip olmuştum. İçimde tam bir esenlik ve sevinç vardı. Fakat başka bir inanlıyı tanımadığım için yalnızlık çekiyordum. Daha sonra yine mektuplaşma kursu aracılığıyla iki inanlı ile tanıştım ve onların yardımıyla bir topluluğa katılmaya başladım. O zamandan beri Rab'bi izliyorum ve mutluyum.
manyetic' Alıntı:tıkla din değişmez bunu daha öncede yazmıştım zaten adam direk girip siteye ya sitede çok güzelmiş ben hemen bu sitenin dinine geçeyim demez .
misyonerler nasıl çalışır.
burdaki amaç boşlukta olan imanı sarsılmış kişilerin kafalarında soru işareti bırakmaktır .
Sakin, sakin... Dönecek varsa döner buda onların seçimi. Kalan sağlar bizimdirOnların ağına düşen ve para ya da başka menfaatlerle kandırılan,dininden dönen gençlere yazıklar olsun!!!
Turkiye Laik bir ulke.Isteyen istedigi dini seçer bence.Bir Hristiyan Musluman olunca alkislaniyorda bir musluman din degistirince niye kötü oluyor ?
Kimse kimseyi zorlamiyor .
Turkiye Laik bir ulke.Isteyen istedigi dini seçer bence.Bir Hristiyan Musluman olunca alkislaniyorda bir musluman din degistirince niye kötü oluyor ?
Kimse kimseyi zorlamiyor .