İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Moderatorluk basvurulari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
~Aykut' Alıntı:
10 saniye öncesi itabiriyle bende Senior oldum. bende mod olabilirmiyim :D

günlük mesaj ortalaması 25.küsür
harbi iyi çalışma :)

G

guajira

Misafir
~Aykut' Alıntı:
ahhh ahh eski forumculardan kim kaldı :p

Hadi len! Günde 20 mesaj. Yapacak başka işin yok sanırım. Tek başına bi evdemi yaşıyorsun nedir. Konuşma ihtiyacını burdan gidermeye çalışma bence.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guajira' Alıntı:
Hadi len! Günde 20 mesaj. Yapacak başka işin yok sanırım. Tek başına bi evdemi yaşıyorsun nedir. Konuşma ihtiyacını burdan gidermeye çalışma bence.
komik adamsın :D

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her senior olan mod olamıyor ne yazık ki..
yani herhalde öyledir :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam 10 saniye önce mod oldum diyo. Forumda 30 saniye limiti var.

Neyse. Donanım bölümüne mod olabilirim yüksek müsadenizle.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Devlet dairelerinde bile bu kadar zamanda cevap geliyor. Mod alımı gibi önemli bir konuya uğramayı unuttuğunuzu sanmıyorum ama Direk size atılmış bir mesajı değerlendirmemeniz ancak bizim şevkimizi kırar bunuda unutmayın. Ben Bilgi İşlem alanında çalışıyorum. Dolayısıyla forumda donanımla ilgili bulunan donanım, işletim sistemleri, masaüstü programları, antivirüs ve network bölümlerinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bölümlerdeki aktivite kendi sorduğum sorulardanda anladığım gibi az. Ama bu cevap vermemek için yeterli neden değil.

Burada gönüllü oluyoruz. Dolayısıyla biz size döneriz diye iş başvurusundan hüsranla ayrılmışız gibi tamam bunlar bize dönmedi demekki işe alınmadık konumuna geliyoruz.

Bu mesajada bardağın yarısı dolu gözüyle bakacağın kesindir ama bizim bardaklarımız yardım heyecanını kaybettiğimiz anda kırılıyor.

Yinede teşekkür ediyorum iyi bir forum burası. Kendi siteme forum eklemek istemiyorum burası varken. Başarılarının devamını diliyorum...

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Merhaba trextra,

Başvurun elbette dikkate alınıyor ve başvuru sahipleri dikkatle takip ediliyor.

Foruma daha bu ay kayıt olmuşşun. Toplam mesaj sayın 213 ve günlük ortalama 17.29 mesaj göndermişşin. Konuyla ilgili bilgi ve tecrübene inanıyorum ancak kendine biraz daha zaman tanımalısın.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Attığım mesajlar kontrol ediliyordur tabi bu konuyla ilgili bir sorunum yok. Ya da illa moderator olucam triplerinde değilim. Kesin mod olmalıyım deyip mesaj sayımı buyüzdende doldurmuyorum tabi. Hergün bikaç saat girip bu süre boyunca aktif olmak için bu mesaj sayısı az bile hatta.

Benim üzüldüğüm nokta, böyle önemli bir konuda keşke olumsuz bir mesaj gelseydi. Mesela sen çıkıp deseydin daha yenisin, yetersizsin. O zaman hiçbişey söylemezdim, söyleyemezdim. Ben sadece bir ilan gördüm ve yardım etmek istedim. Bu paranla rezil olmak gibi birazda.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Çok mesaj göndermen sorun değil. Aramızda daha yenisin ve dediğim gibi, seni tanıyabilmemiz için biraz daha zaman gerekiyor. Bu sürede tamamen sana bağlı; forumdaki aktivitene, yardım severliğine ve diğer bir kaç kritere.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aslında en eskilerinden birisiyim iyinetin. Eskiden forumun sadece yeni siteler kısmını kullanırdım. Şimdi yeni üyeliğimle aktif olabiliyorum.

Herneyse herkes için hayırlısı olsun tabi. İyi çalışmalar.

M

M@latyasporlu

Misafir
bende bu forumun en eskilerindenim... yakında iyinette 1. yılımı kutlayacam :p ama modluk mu ? kalsın :p

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim işim bilgi işlem. bu forumda işimle alakalı bölümler vardı. Eğer bu bölümler için birşey düşünüyorlarsa yardım ederim demek istemiştim. Benim moderatörlük anlayışım bu. Mesajları falan taşımak değil yani. Neyse artık bir önemi yok. Teşekkürler.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
;=) Admin arkadaş geçen mesajlarda yazmıştı , burda herkezin mesajı inceleniyor , cevap verilmese bile buraya atılanlar mutlaka değerlendiriliyor diye ; yani Bu normal bişi , sana güven duyulması lazım bence mod olman için , ki bu da kısa sürede olcak bişi değildir.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Damganet,

Bu konuyu başından okursan, ne gibi kriterler arandığını göreceksin. Daha önceden kabul görmüş başvurularıda inceleyebilirsin. Bunlar doğrultusunda başvurursan daha iyi olacaktır.

C

constantine

Misafir
Bence mod alımları belli dönemler arasında yapılsın. Bu ne böyle adam yeni üye olmuş ben mod olacam diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.