malatyasporlu' Alıntı:Moderatörler
ShadowSong iyinet ve forum ile ilgili ..., Sosyal, Teknoloji(bu arkadaş
inaniyimmi?ShadowSong' Alıntı:iyinetadmin;
inan sadece avatar eklemek için değil
guajira' Alıntı:Merhaba!
Yaklaşık dört aydır İyinet Forumlarına aktif olarak olarak katılıyorum. Teknik bilgimin yetersiz olduğunun farkındayım, ancak Sosyal forum'da ve Al Sat... , Yeni Web Siteleri, ve de İş ve Eleman gibi forumlarda Moderatörlük yapabileceğimi düşünüyorum. Böylece bu forumlardaki tecrübeli Moderatör arkadaşlar teknik bilgi ve tecrübe gerektiren diğer forumlarla daha fazla ilgilenebilir.
Günde en az 4 saat online oluyorum. Forumu her gün düzenli olarak nerdeyse saat başı kontrol ediyorum. Yazılan mesajları iyi bir şekilde takip edip gerekli yönlendirmeleri yapabilirim.
Amacım yukarıda saydığım konularda forum üyelerine yardımcı olmak ve bu konularda Moderatörlük yapan arkadaşların yükünü hafifletmek.
Herkese Kolay Gelsin!
M.CoRLeOnE' Alıntı:Bende sizle çalışmak isterdim sayın:iyinetadmini' nin koyduğu kurallar gereği msj sayım 100'u geçmemektedir..Yakında aranızda daha aktif olarak bulunduğum zaman başvuracağım.Bu arada belirtmek isterimki profesyonel olarak ağ güvenliği üzerinde bilgi sahibiyim bir şirkette internette üzerinden çalışmaktayım vs. ( bilge adam kurslarına gittim vs...Ağ güvenliği konusunda takıldığınız konular olur ise yardımcı olmaya çalışacağım saygılar.....
emuzzik' Alıntı:adım özberk elçin. Günde en az 10 saat internetteyim. Php bilgim var, bilgisayar donanımı konusuna ilgili ve bilgiliyim. www.e-muzzik.net in sahibiyim. yaklaşık 6 ay öncesine kadar www.inndir.com üst editörüydüm, fakat kendi sitem sebebiyle ayrılmak durumunda kaldım. forum konusudna inndir.com forumlarında adminlik yapmıştım. Mesaj sayım 100 üstü değil. fakat genede kabul edilebilirsem;
web programlama (asp php), işletim sistemleri ve yeni web siteleri bölümlerinde görev almak istiyorum. saygılarımla
nsbil' Alıntı:bence bu basvurular yapilmadan once biraz dusunulmeli. 2 basvuruda degilde 1 basvuruda mod olursunuz hic olmazsa. gerekli kriterleri kendinizde ararsiniz, eksikseniz tamamlamaya calisirsiniz bence bu sizin mod olma olanaginizi arttiracaktir. sonucta herkezin az cok bilgisi var, onemli olan devamliligi. Hicbir mod alinmasin ama mod olmadan once cok yazilar yazilip ciziliyor mod olduktan sonra eskisine nazaran mesaj sayilari dusuyor. Bunun nedeninin arastrilmasi lazim bence. Sadece kendi dusuncelerim degerlendirilmesini isterim.
Not: (Yazdigim tum gorusler genel olarak kullanilmistir).
Saygi ve Sevgilerimle...
tr.st' Alıntı:nsbil çok haklısın. hele measj sayılarının düşmesi çok doğru bir olay. bunun sebebide laf olsun diye mesaj atamıyor oluşumuz bence. modluk verilince insan kendinde biraz sorumluluk hissediyor hareketleri değişiyor. mesela benim geyik olarak devam ettirmek istedğim bir çok başlık var ama sadece okumakla yetiniyorum.