![]() |
![]() |
KerneL32' Alıntı:@akreplist goz altindayken polisin birine "sanane sana hesap verecek degilim avukatim gelince konusurum" dedigim icin tokat yedim. Ve savciya gidip "x polisini sikayet etmek istiyorum goz altindayken siddet kullandi" dedigim de bana "kimi kime sikayet ediyorsun" demisti. Buda ona benziyor. Google yi google nin hizmeti yuzunden mi suclayacaksin ? veya google ye dava acip "ben adsense hesabi kullaniyorum mp3 sitemde koydum reklami ama google beni banladi mp3 sitesinde yasakmis ama kendileri de mp3 reklami aliyorlar" mi diyeceksin ? bunu soylediginde google "benim sistemimi bana karsi hangi mantikla kullaniyorsun isine gelmiyorsa kullanma sistemimi sistem de benim haklarda yasaklarda benim" dediginde nasil bir cevap verebileceksin ?
Amacim kirici olmak degil yapici olmak bu olay sikayet ile olmaz adamlar yasak demis yasak baska bir oluru yok yani.
Iyi calismalar ...
Bu şekilde etrafımdaki 5 siteye adsense tarafından block koyuldu. (O domainlerde yayınlanamıyor adsense reklamları.)"Eğer yasadışı yoldan mp3 veren herhangi bir siteye link veriyor iseniz".