İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MSN Davet Sistemi - Hitinizi katlayın.

  • Konbuyu başlatan BelevianChaos
  • Başlangıç tarihi

atesvesu

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ocak 2008
Mesajlar
52
Reaction score
0
İşin en güzel yanı da bu zaten. Gönderilen email, üyenin email adresinden gönderileceğinden ve gönderilen kişilerin MSN listesinde kayıtlı olduğundan spam olarak algılanmaz. Çünkü gönderen email, alıcının kişilerinde yer almaktadır. JUNK'a düşmeyişinin sebebi de budur. Email, arkadaşınızın adresinden size geliyor.

Kısaca spam değildir..

İstem dışı yaptırabileceğiniz gibi, üyelik formunda MSN Listemi davet et gibi bir checkbox ile opsiyonelleştirebilirsiniz de.

1- üyenin email adresi üzerinden email gönderemezsin. üyenin hotmail adresinden email gönderebilmek için hotmail ine giriş yapmanız lazım bu da mümkün değildir. Şayet gönderseniz bile Can-Spam politikasına aykırıdır. Yine emailleri kendi domaininiz üzerinden göndermeniz gerekmektedir
2- Eger domain adınız, sunucunuz, içeriğiniz hotmail tarafından banlı ise ne yaparsanız yapın mailleriniz junk klasörüne gider.
3- bu script phpclasses.org da msn grabber diye arayın bedavaya da bulursunuz. 89$ lık ne satıyor anlamadım
4- hit felan getirisi olmaz. sadece elinizde milletin maillistesi olur. böyle bi avantajınız olabilir. Toplu mail gönderemezsiniz boşuna hayal etmeyin.
 

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2005
Mesajlar
487
Reaction score
0
Walla tüm mesajları okudum geldim.

İlk başta mantıklı geldi büyümek amaçlı. Ama tabi mail sahibinin haberi yokken listesini de kullanmak pek mantıklı değil. Ama spam'da bir gerçek açıkçası.

Almayı düşünmüştüm. Ama vazgeçtim.

Kendi adıma söyleyeyim. Kızıyordum bu olaya geçmişte...
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
ben hala kızıyorum ve sesli bir şekilde bir sürüde şey söylüyorum...kullananada kullandırnada. spam dan başka bir eşy değil çünkü...hiç bir yerde kayıtlı olmayan mail adresim sırf bu tarz herifler yüzünde spama düştü
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst