Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mIRC üzerine kullandığım bir site istatistik tablosunda MSN den günlük tekil 200 civarı Google'den ise 5 civarı hit sağlıyor. Google'ye tüm Linklerin indexli olmasına rağmen hit almama sebebi ne olabilir? Fikirlerinizi dinlemek isterim.
Siteyi açalı 1,5 sene kadar oldu. Son 3-4 ay hitlerini takip ediyorum. Bu zaman içerisinde Googleden hiç hit gelmiyordu daha sonra 1-2 gelmeye başladı. Bi kaç Link ekleyerek nası olduysa MSN'de üstlere çıktım ama ben MSN yerine Google'de üstlere çıkmayı yeğlerim. Fakat şuan bir kıvılcım göremiyorum.
google da son zamanlarda bi değişiklikler var herhalde ..
ama msn den hit almanız google dan almamanız title ve meta ların msn e göre oke olmasından . ana keywordlerinizi title yazarak deneyin . tabi ki description kısmına da bi cümle falan yazın ama description ve title da yazacağınız kelimelerin sayfa içinde bi yerlerde geçmesine dikkat edin ..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.