Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

msn'im heklendi! dikkatli olun..

XR9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
hotmail'i hek'lemek bu kadar kolay mı? yüksek bir şifre kombinasyonu (büyük küçük harf ve rakamlar) olsa, yabancı ve şüpheli mailler açılmasa, bilgisayara trojan sokulmasa da hek'lenebiliyormu? bu kadar güvensizmi hotmail merak ettim.

Teqin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42
hotmail'i hek'lemek bu kadar kolay mı? yüksek bir şifre kombinasyonu (büyük küçük harf ve rakamlar) olsa, yabancı ve şüpheli mailler açılmasa, bilgisayara trojan sokulmasa da hek'lenebiliyormu? bu kadar güvensizmi hotmail merak ettim.

Daha Cok Kullanıcının Hatasından Dolayı hekleniyor.

008

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
xss açıgı denilen yöntemle sizin pc nizdeki hotmail cookienizi çalıyorlar, ve hesabınıza giriyorlar,cooki çalmak içinde gelen maildeki her hangi bi linke tıklamanız kafi, hotmail açık kapatıldı diyor ama hek siteleri durum bu olmadıgını video larla ispatlıyorlar.
kullanıcının bilinçlenmesi ise sadece fake maillerde olabilir, ne yalan söyliyim bunu millet hala yiyo :(

Teqin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42
Coğunlukla Explorer Kullanan Kişilerin Emailleri hekleniyor.

Unutmam

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Hotmail xss açığına yakalanmamak için firefox kullanın.Explorer hem kasar hemde geleni gideni alır :) firefox var dert yok.

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
xss açıgı denilen yöntemle sizin pc nizdeki hotmail cookienizi çalıyorlar, ve hesabınıza giriyorlar,cooki çalmak içinde gelen maildeki her hangi bi linke tıklamanız kafi, hotmail açık kapatıldı diyor ama hek siteleri durum bu olmadıgını video larla ispatlıyorlar.
kullanıcının bilinçlenmesi ise sadece fake maillerde olabilir, ne yalan söyliyim bunu millet hala yiyo :(

Okudunuz mu? http://forum.iyinet.com/webmaster-g...s-ile-mail-adresi-calinanlarin-dikkatine.html

netistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
msni mi geri aldım. ucuz kurtardık bakalım.. msni çalınan olursa yardımcı olabilirim..

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Hotmail xss açığına yakalanmamak için firefox kullanın.Explorer hem kasar hemde geleni gideni alır :) firefox var dert yok.

Bu açığın kapatıldığını duymuştum.
Ayrıca arkadaşlar şifreleme işlemi yaparken özel karakterler ve türkçe karakterler kullanmaya özen gösterin.