Bu tur domainleri , yabanci domain satis platforumlarin'da satisa cikarman senin acindan daha iyi olur.Tr'de butur domainlere cok fazla para verilecegini sanmiyorum.
Sedo.com disinda bir cok kaliteli siteler var satabilecegin.
eyvallah kardeşim saol..
bu domaini TR de satışa sunma nedenim, TR için değerli olduğunu düşündüğüm için... ama bakalım nasip...
Bu domain için TR'de gelecek tepki hakkında küçük bir not yazmıştım bir başka forumda! Alan Adı olarak ve anlam olarak çok değerli, bir fizikçi olarak bunun değerini anlayabiliyorum, vakit bulabilsem üzerine basit bir blog kurup günlerce yazabilirim, eski yayınlarımı seve seve vermek isterim ama arkadaşın önerisi daha mantıklı, uluslararası bir sistemde satışa sunup değerlendirebilirsiniz.
Benim aklıma çok güzel teklifler geliyor ama ... ama işte !
Bu konuya bakınca bu yaptığınız ne anlama geliyor, çözebilmiş değilim...
Bor.net , en fazla 100$ ederdi ama sizin elinizde o değerini de kaybetti...
bi zahmet okuma zahmetinde bulunsaydın.. bor.net i alabilmek için diğer domainlerimi satışa çıkardığımı.. satışa çıkardığım domainlerden elde ettiğim gelirle de bor.net in ödemesini geçtiğimi anlardın.. ama okumadan ön yargılı bir şekilde... yazılmış bir cevap...
100 $ mışmış da ... değeri sıfırlanmışmış... ya bırak kardeşim.. domain işinden anlamıyorsan .. bırak da anlayanlar yorum yapsın.. biliyorsan konuş ibret alsınlar.. bilmiyorsan sus adam sansınlar diye bir laf var .. duymadıysan hatırlatayım... biz o söylediğin rakamın 20 katına o domaini portföyümüze kattık... ukalalık olsun diye söylemiyorum.. bilgilen diye söylüyorum... biz senin gibi uyduruk TK domainleri 100 $ a satmaya çalışmıyoruz... Biz bu işin ticaretini yapıyoruz.. Yıllardır ekmek yiyoruz... Sen ise 50 TL lik sermayenle 5 TL ye aldığım 10 domaini .. tanesini 100 $ dan (hatta abartanlar da var 15 TL ye alıp 15.000 TL ye satma hayalleri kuran, ellerindeki 3 kuruşu da işe yaramaz domainlere kaptıranlar) birisi değiliz.. Biz bu işi prof. yapıyoruz.. Biz bilerek ve isteyerek göz önünde bulunduruyoruz domainleri.. Bu bir satış stratejisidir. Sen önce kendi TK larını sat .. sonra gel buraya laf at.. Bizim şu andaki portföyümüzde hediyelik domainler de bulunur 5.000 $ lık domainler de...
Bilgi kardeşim.. Sen benim konularıma yorum yapma zahmetinde bulunma... Parmakların yorulur... Fuzuli enerji harcaması...
Yazdıklarımı kesinlikle ukalalık olsun diye yazmadım.. Forumdaki diğer arkadaşlardan özür diliyorum... Sadece arkadaşın ön yargılı yazısına cevap olarak yazdım. Hakkınızı helal edin...
Çok aceleci davranıyorsunuz, ticaret de siz üstüne düşmeyeceksiniz başkaları sizin üstünüze düşücek, eminonu.net vardı sanırım dahada önce sürekli konuları açılıyordu vs. insanlar görmekten bıkıyordu artık,
Yapmanız gereken domaini aldıktan sonra yazıp bırakmaktı, zaten ne iyinette vede r10 da nede xxx forum sitesinde bu domainin satılmayacağı belli, insanlar burda 10 tl lik iş yapıyor, 200 tl gelirli siteyi 500 liraya satarken siz konu açınca bu tür haliyle insanlar sıkılıyor.Ayrıca 3 harfli anlam taşımasıda forumdakiler için pek bir önem taşımıyor, çünkü biz burada önümüzdeki yıllara dönük bu kadar büyük yatırımlar yapmıyoruz yapmayızda.
Siz bence bu domaini satmaya çalıştıkta satamayacaksınız, önerim madem bu kadar para bayılmışsınız, açacaksınız yabancı bir site yazdıracaksınız makale neyse artık siteye statü kazandırırp satacaksınız başka türlü gitmez.
Ayrıca bor ile uğraşan firma vs. de ilgilenmez, çünkü hepsinin kendi kurumsal siteleri mevcut olur, durduk yere domain için 5000 TL vermez kimse bu ülkede, eğer Zayıflama.net olsaydı 50.000 liraya satarsın ama bu domaini satamazsın maalesef.
Ben öyle domain piyasasını fazla takip etmem alıp satmam sizin gibi, ama yıllardır bu işin içinde biriyim sedoda çok site sattım, 300 tl ye forumlarda satamadığım siteyi 2000 tl ye sattığım oldu, önemli olan iyi ayarlamak herşeyi, sıfır domain bence her zaman bir handikap.
Amacımda ne sizin satışınızı baltalamk nede başka birşey, ama bazı gerçeklerde var bunların bilimesi gerekıyor.
umarım dediklerimi bir olumsuzluk amacıyla yazmadığımı anlarsınız.
iyi satışlar
Merhaba,
Bor.net'in satışını takip ediyordum bende, domain bahsettiğiniz gibi 2000$ değil, 1300$ civarı bir mebla ile satın alındı. Öncelikle, bu bilgiyi düzeltmek isterim.
Bu işi profesyonel olarak yaptığınızı iddia ediyorsunuz fakat ben hem bu forumda hemde diğer forumlarda sizin tarafınızdan açılan onlarca "Sizce bor.net nasıl?" sorusunu taşıyan konulara rastladım. Ben hiçbir profesyonel görmedim ki, yaptığı bir işi bu denli birilerine soran, birilerininde onayını almaya çalışan.
Sanıyorum ilk defa 1000$ gibi bir yatırım yaparak bir domain aldınız, bu yüzden biraz hassassınız, samimiyetle söyleyebilirim ki eğer domain için 3-4 ay hiçbir konu açmazsanız, daha sonrada yalnızca satışı bilgilendirme amaçlı bir konu açıp satışınızı başlatırsanız çok daha ilgi çekeceksiniz. Hiçbir alakam olmadığı halde ben "bor.net" 'i görmekten sıkıldım, yemin ederim.
Başarılar.
kusura bakmada harbiden sıkıldım şu bor.neti duymaktan...inşallah satarsında sende kurtulursun bizde...
ya adam bir turlu satamadi gitti su bor.net'i!
hayir alinsa da ne yapilabilir ki boyle bir siteye??
fiyati da cikarmis da cikarmis..
neyse hayirlisi olur insallah kendisine.
Bu tur domainleri , yabanci domain satis platforumlarin'da satisa cikarman senin acindan daha iyi olur.Tr'de butur domainlere cok fazla para verilecegini sanmiyorum.
Sedo.com disinda bir cok kaliteli siteler var satabilecegin.
Bu domain için TR'de gelecek tepki hakkında küçük bir not yazmıştım bir başka forumda! Alan Adı olarak ve anlam olarak çok değerli, bir fizikçi olarak bunun değerini anlayabiliyorum, vakit bulabilsem üzerine basit bir blog kurup günlerce yazabilirim, eski yayınlarımı seve seve vermek isterim ama arkadaşın önerisi daha mantıklı, uluslararası bir sistemde satışa sunup değerlendirebilirsiniz.
Benim aklıma çok güzel teklifler geliyor ama ... ama işte !
Adam malı mülkü sattı bu domaine yatırdı,bu yüzden bu tür hareketlerini normal görün.
Lakin bu domain maksimum 1500 dolar piyasa fiatına sahip.
Ha böyle domainleri 10.000 e satabilen varsa bana ulaşsın,benim domainleri satsın,komisyonunu alsın.
Bir domaini biz beğenmesek de bu değerleri göz ardı ederek bir değerlendirme yapamayız. Örnek verecek olursak qqq.com domainini beğenmeyebiliriz ama bu domainin LLL.com olmasından dolayı bir değeri vardır.
Bu konuya bakınca bu yaptığınız ne anlama geliyor, çözebilmiş değilim...
Bor.net , en fazla 100$ ederdi ama sizin elinizde o değerini de kaybetti...