saolasın ama şu an için ihityacım yok bir blog açıcam domaini alınca pm atarım ilgin için teşekkürler 
![]() |
![]() |
Bu firma hakkında garanti verebilcek birisi varmıBende çalışmayı düşünüyorumda açıkcası pek güvenemiyorum
![]()
evet fiyatlar uygun ama iletişim bilgileri tam bir komedi
Adres : Gerek Apartmanı No1 Ezine Çanakkale
anormal bir durum
Bugün Muzafferbilisim.com'dan [ 12 ] Domain [ 17 ] Hosting [ 6 ] Reseller [ 2 ] Radyo Hizmeti aktif edilmiştir.
Yukarıdaki bilgilerde hiç değişmiyor herhalde ben dünde girdim aynı yazıyordu sanki..
sanırım onlar
bugüne kadar yaptıgı işler![]()
En Altta Realist Var Tam Bir Komedi![]()
![]()
iletişime cep verilmiş , whois bile kapalı. ne firma var ne bişi alıcaksanız ben hemen aynısını açıyım da benden alın![]()
Sitede sabit telefon yok, firma bilgileri yok, yer sağlayacı belgesi yazılmamış, adreste sadece apt adı var şaka gibi...Kimdir nedir bilinmeyen bir yer. Yarın 2 saat fazla uyusa destek alamazsın, canım sıkıldı kapattım dese ses edemezsin. Böyle yerlerle çalışacağınıza yurtdışında tonla reseller veren yer var. Gelirinizi oturtunca ciddi yerlerle çalışmanızı öneririm.
Kendileri daha önce radyohost.net adıyla yayın yapıyorlardı. Sonra sanırım sattılar. Yeni isimleri Muzaffer Bilişim. Radyohost döneminde Uğur diye biri vardı. Çok ilgisizdi müşterilere karşı.
yapılan yorumlara göre
güvenilir bir şlahsiyet degil kanımca![]()
kardeş verdigin cevaplar için teşekkürler ama gördügün gibi yorumlar - şeklinde
kendini biraz daha geliştirmeni tavsiye ederim senin içinde bir tecrube olmuştur umarım
hayırlı satışlar![]()
bence hostu kullanmayanlar tarafından yapılan birkaç tane kötü yorum muzafferbilişim'in kalitesini etkilemez.Kendilerinden host satın aldım ve uzun bir süredir kullanıyorum her türlü yardımı bizden esirgemiyorlar.Müşterilerine karşı çok iyi, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi insanlar.Ayrıca Hosting konusunda yeterince tecrübelilerkardeş verdigin cevaplar için teşekkürler ama gördügün gibi yorumlar - şeklinde
kendini biraz daha geliştirmeni tavsiye ederim senin içinde bir tecrube olmuştur umarım
hayırlı satışlar
Sitemizde her türlü bilgi bulunmaktadır acaba siz nereye baktınız yer sağlayı belgemiz ana sayfamızda bulunmaktadır ofisimiz o apartmanda bunda komedi olabiliecek bir durum yok acaba siz tarlada falanmı yasıyorsunuz siz hizmet aldınızmı bizdende bukadar karamsar yazı yazdınız anlamadım doğrusu okadar cok kendinizden emin yazılar yazmıssınızki gercekte anlamakta zorlanıyorum sitemizi daha dikkatli incelyiniz biz ysb gerektirdiği tüm bilgileri sitemizde bulabilirisniz ulaşamadığınız bir alan varsa lütfen belirtin size yardımcı olalım
Muzaffer Bilişim Radyo Hosting hizmetleri İletişim Bilgileri
Adres : Gerek Apartmanı No1 Ezine Çanakkale
E- Mail Destek : [email protected]
Msn 1 : [email protected]
Msn 2 : [email protected]
Gsm : 0531 653 49 28
Benim gözümde bunlar şirket bilgileri değildir. Adres açık değil, telefon sabit değil, yer sağlayacı belgesi yok, şirket ünvanı yok iletişimde kiminle irtibat kurucaz isim yok. Yok oğlu yok yani...
Ayrıca ben sizden hizmet alarak yorum yapmadım zaten. Bu bilgilerle kimseden hizmet almam. İşini ciddi yapan her hosting firmasının sitesinde sabit teli, açık adresi vs bilgileri olur. Siz tarladamı yaşıyorsunuz demişsiniz ancak adrese bakınca tarlada sizin yaşadığını anlaşılıyor. Cadde yok sokak yok bir tane no var binanın mı yoksa daireninmi oda belli değil. Parsel no su verseydiniz bari.
Kısacası bir siteye giriyorum. O site şirket oldugunu söyluyor. İletişim bilgilerine bakıyorum şirketle alakası olmayan bilgiler görüncede böyle düşünüyorum işin basit anlatımı bu. Bence sizde o kadar yoruma laf yetiştirmek yerine iletişim bilgilerini açık olarak belirtirseniz bir yanlış anlama varsa kendinden düzelecektir.
Muzaffer Bilişimin sayfasına baktım YS - 1819 . Yani yer sağlayıcı belgeleri var. Bende Radyohostla çalıştım bir ara hizmetleri iyidir. İyi çalışmlar .