hahahahaha Sağlam kayaya çarpmışlar.Bir firma sözünde durmuyorsa, özellikle de mynet gibi bir firma onu kimseye önermem. Banner hazırlatıyorum forumda da banner döndüreceğim göndermiyorlar diye. Yanlış kişiye bulaştılar.![]()
hahahahaha Sağlam kayaya çarpmışlar.Bir firma sözünde durmuyorsa, özellikle de mynet gibi bir firma onu kimseye önermem. Banner hazırlatıyorum forumda da banner döndüreceğim göndermiyorlar diye. Yanlış kişiye bulaştılar.![]()
Mynet Adklik Finans Müdüresi ile görüştüm. Cumaya kadar ödeme tarihleri netleşip ödeme işlemlerine geçeceklermiş.
Ben forum adına bu konunun takipcisi olacağım.
Telefonların kapatılması konusunda da kasıtlı bir durum olmadığını biliyorum, santralleri ile ilgili bir durum olabilir cünkü operator hanım çok nazik biri böyle bişey yapabileceğine ihtimal vermiyorum, müdüre hanımda hakeza çok nazik. Tek ricaları var bu konuda biraz daha yardımcı olmamız.
2 ay beklediğimiz halde alamadığımız ödemeler konusunda insanların agresif davranmalarını ben normal karşılıyorum. İnsanların karşılarında muhattap bulamamaları kadar kötü başka bişey yok.
Mynet Adklik tarafında artık bir muhattabımız bulunuyor.
Gelişmeleri bu konu altında yazmaya devam edeceğim.
Neyin kesintisiymiş bu?
Nisan ayını ağustosta öderler.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.