İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mynet den aradılar Click Başına ücret değişcekmiş ?

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam kodunuzda yer alan benzer kelimelerin olduğu reklam kodunu aşağıdaki sitelerde kullanıyor ve sürekli reklam yayını var.
www.hayaletiz.com
www.ixtanbul.com

Kendinizle çeliştiğinizin farkındamısınız bu linkleri verirken. Alttakine bakmadım ama üsttekinde Crack'li programlar mevcut. İllegal sitelerde yayın serbest demekki.

Ayrıca ben reklam cıkmıyor diyorum siz cıkıyor diyorsunuz. O zaman ben yalan söylüyorum.

1. teknoloji
2. eğlence
3. piyasa
4. satılık
5. mynet haber
6. araba
7. otomobil
8. spor

Bendeki keyword'lar bu sekilde (ki bunların birkaçını zaten siz eklediniz) Bu keywordlar ile günde 5 saat reklam gözükürken diğer saatlerde reklam gözükmüyor. Her saat sitemizi kontrol edecek kadar boş insanlar değiliz. Bizimde uykuya ve yemek yemeye ihtiyacımız var.

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yakında kurtadamda da mynet reklamlari cikmaya baslar merak etmeyelim :)

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Arzu hanım merak ediyorum bu büyük siteleri.
Ve bu büyük sitelere vereceğiniz klik miktarını.
Sizinle yaptığımız yazışmalardan ve sizin açıklamalarınızdan anladığım; büyük site ve küçük site ayrımı yapılarak her siteye ödenecek tıklama ücretinin farklı olacağıdır.

Bu konuda net bir açıklama yapamıyorsunuz. Klik ücretini birlikte oluşturacağız diyorsunuz. Siz kodları yayınlayın diyorsunuz, yani şu anda ne kazanacağımız belli değil.
Bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim.

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizi cok sıkıştırıyormuş gibi olmak istemiyorum ama sizin profilinizde f5haber.com diye bir site var. Sanıyorum sizin siteniz. En azından sizin siteniz olmasa profilinize yazmazdınız mantığıyla düsündüm bunu.

Sorum şu : Sizin sitenizde niye adpartner yok peki ?

iyinet yönetimine : Bütün adpartner topicler birlestirilebilir mi ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10

Yukarıdaki resime bakan arkadaşlar gülmekten kendilerini zor alıkoyacaklardır sanırım... birmilyon küsür gösterim dokuzyüz küsür tıklama ve 10 ytl komik ya :)
Arzu hanım buralarda ise Beni yeniden telefonla aramalarına gerek yok sesiniz ne kadar güzel olursa olsun Reklamları bu sefer temelli kaldırdım. Sistem yerine oturana kadarda eklemeyeceğim...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5

Yukarıdaki resime bakan arkadaşlar gülmekten kendilerini zor alıkoyacaklardır sanırım... birmilyon küsür gösterim dokuzyüz küsür tıklama ve 10 ytl komik ya :)
Arzu hanım buralarda ise Beni yeniden telefonla aramalarına gerek yok sesiniz ne kadar güzel olursa olsun Reklamları bu sefer temelli kaldırdım. Sistem yerine oturana kadarda eklemeyeceğim...
Bende kendilerine bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer bu konuda fikrimizi onlara açık ve net olarak anlatabilirsek bizi dinleyeceklerini umuyorum.
Ve bu sonuçlara baktığımda bu gün çok zarardasın.

A

ArzooM

Misafir
Daha öncede açıkladığımız gibi, klik ücretlerinin artışı sistem tarafından otomatik olarak sağlanıyor. Sayfa gösterimi ve tıklama sayıları baz alınıyor.

Anahtar kelime fiyatları açık artırma ile belirleniyor. Bu durum reklamverenlerin arasındaki rekabete bağlıdır. x kelimesi 10 kuruş olabilir y kelimesi 2 kuruş olabilir.

F5haber.com benim sitem değil. Takip ettiğim, beğenerek desteklediğim bir site.

Reklam çıkmaması konusunda ise, daha fazla anahtar kelime yazarsanız daha fazla reklam gösterim alternatifi doğar. Bu anahtar kelimleri bulmak da özel yetenek gerektirmez.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Daha öncede açıkladığımız gibi, klik ücretlerinin artışı sistem tarafından otomatik olarak sağlanıyor. Sayfa gösterimi ve tıklama sayıları baz alınıyor.

Anahtar kelime fiyatları açık artırma ile belirleniyor. Bu durum reklamverenlerin arasındaki rekabete bağlıdır. x kelimesi 10 kuruş olabilir y kelimesi 2 kuruş olabilir.

F5haber.com benim sitem değil. Takip ettiğim, beğenerek desteklediğim bir site.

Reklam çıkmaması konusunda ise, daha fazla anahtar kelime yazarsanız daha fazla reklam gösterim alternatifi doğar. Bu anahtar kelimleri bulmak da özel yetenek gerektirmez.

Tıklama ücretleri şu anda 2-4 kuruş arasında değişiyor. Ancak sitenin reklam gösterimlerini takip edelim. Gelişmelere göre, bir hafta sonra tıklama ücretinde artırım yapmak için birlikte karar verelim.

Bunlar attığınız maildeki ifadeler. Gösterim sayısına göre ücreti birlikte oluşturalım diyorsunuz.
Burada bir yanlışlık yokmu?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle şunu söyleyeyim, şu halde gösterim sayısına göre ücretlendirme oluşturulursa Mynet'i sövüşlerler. Hele ki sistemleri bu kadar basitken böyle birşey yapmalarına imkan yok.

İlk aylarda webmasterları ikna etmek için biraz kendilerinden, biraz hakkınızla, tatmin edici olamasa da vereceklerdir üç beş kuruş. Ama developer'ın dediği gibi, millet uzaya giderken siz yaya kalmayın.

Ama bilmeleri gerekir ki önce parayla değil sistemleriyle webmasterı tatmin etmeleri gerekir.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
tıklama başında izlenecek olan strateji, çoku çok azı az yapma... yani günümüzdeki "zengin çok zengin, fakir çok fakir, orta direk yok!" cümlelerini destekler durumda. ve bence çok çok hatalı.

benim sitem büyük diye 10 tıklamaya 10 kuruş alıyorsam, sitesi küçük olanda 10 tıklamaya 10 kuruş almalı.

tıklama fiyatlarıda tamamen reklam verenler arasındaki rekabete göre belirlenmeli, mynet müdahele etmemeli.

ki şu anda fiyatlar düşükse, demek ki reklam veren sayısı az ki rekabet yok, mynet bence webmasterlar yerine reklam verebilecek kişilerle iletişime geçip kendine müşteri katmalı. bir sistem hakkını verdikten sonra, şirket telefon etmeden webmaster oraya girer kayıt olur zaten.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Onu bunu boşverinde üyelik sözleşmesini okuyun, parayı alabilmek için fatura kesmeinizi istiyor. Kesemezseniz vergi dairesinden belge alıyorsunuz şahıs olarak. Kazancın yarısıda vergiye gidiyor.

Bilginize...

http://adpartner.mynet.com/content.asp?c=sss

11-) Ödemem nasıl ve ne zaman yapılacak?
Adpartner sisteminde kazandığınız gelir en az 100 YTL'ye ulaşınca bakiye hesap bilgilerinizde belirlemiş olduğunuz banka hesap numaranıza yatırılır. Bakiye reklamların yayınlandığı ayın sonundan itibaren yaklaşık otuz (30) gün içinde gönderecektir.

12-) Bana Adpartner'den elde ettiğim gelirin ödemesinin yapılması için fatura kesmem gerekiyor mu?
Evet. Fatura konusunda soru ve sorunlarınızı http://www.mynet.com/adklik-adpartner/iletisim.asp üzerinden Mynet Adpartner yetkililerine iletebilirsiniz

Kişisel siteler için gereksiz para tuzağı paranızı alamayacaksınız çünkü...

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 gün kullandım.
Bir daha da kullanmayı düsünmüyorum.
En azından bu şartlarla.
Hiçbir webmaster arkadaşada tavsiye etmiyorum.
Soranlarıda fikrinden caydırıyorum.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense olan siteleri kabul etmiyorlar sanırım. mynet üyesi olmayan biri olarak bana sorarsanız mynet bana çekici gelmiyor. pekde cezbedici görüntüsü yok.

Arzu hanımın sesi güzel esprisinede arzu hanımın kendi nasıl acaba diye bir eklenti getiriyorum arzu hanım resminizi görmek istiyorum :)
pm de atabilirsiniz :)

M

MasterTR

Misafir
adsense olan siteleri kabul etmiyorlar sanırım. mynet üyesi olmayan biri olarak bana sorarsanız mynet bana çekici gelmiyor. pekde cezbedici görüntüsü yok.

Arzu hanımın sesi güzel esprisinede arzu hanımın kendi nasıl acaba diye bir eklenti getiriyorum arzu hanım resminizi görmek istiyorum :)
pm de atabilirsiniz :)
siberalem degil burasi :p

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu ses muhabetti daha da uzatilirsa konuyu kilitleyecegim. Konumuz: "tiklama basina ucret".

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5