Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Namebilisim.Com Kazıkladılar + Fırça Attılar

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
Hahaahha ne güldüm yaa :D:D:D Adam 2 yıl önceki konuyu hortlatıyor yazdığı da yolun başındayız sitemizi açıcaz yakında :D

mb.js

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
YS si olmayan firmadan alışveriş yapılmaz size ders olsun işte ;)

namebilisim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
namebilisim

Arkadaşlar ben name olarak bakmadım NA & ME diye düşündüm boştu aldım araştırmadım domainin geçmişini. Freelens çalışan bi gruptuk şimdi şirketleşiyoruz daha önce webde kendimize yaptığımız bi sitemiz yoktu o yüzden yeni bi başlangıç yapıyoruz. Yeni kuruluyoruz eskisiyle bi alakamız yok bunu anlatmaya çalışıyorum joomlo falan filan denmiş asp.net üzerinde çalışıyoruz ve veri tabanı olarakta MSQL kullanıyoruz yani çakma site satma derdinde değiliz bi kazıklama söz konusuda olamaz sistemli çalışan bi yapımız var bunu web dede devam ettireceğiz. Şuan site daha demo aşamasında yakında yayına girecek içeriğine aldanmayın. Eski namebilisim.com u bilibde yazı yazanlar göreceklerdirki tasarımda farklıdır. Kapanmış bi şirketi tekrar açmıyorum sıfırdan şirket yaratıyorum ismiminde arkasında durmak istiyorum bu yüzden lütfen yalan söylüyomuşum gibi cümleler kullanmayınız.

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
Dostum şirket bilgilerini şirket ortaklarının isimlerini at yönetime madem yenisin kaldırsınlar konuyu ;) Öle bi domian almışsınki , hiç mi bakmazsın geçmişine googledan

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
domain konusunda isimtescil ihs natro markum host konusunda da hostgator yetiyor bana.