İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

nasıl ispiyonluyabilirim...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi bu nasl bi iştir bu krallara aykırı diğilmi???

B

BizimMP3

Misafir
bu nedir ? yeni bir konu ve yöneticiler bişeyler diyorlar felan :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gırgır konusu oldukda resimi yüklüyemedim hata veriyor.... siteye yüklenme aşamadsında iken kısaca problem bende diğil sizde..... ama kısaca anlatmak gerekirse herifler (ultima online serverı...) tıklama istiyerek sponsorları olarak gogleyi gösteriyorlar..... (çeşitli yerlere koydukları stonelardan link açarak....)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SiteRehber.com' Alıntı:

insanlarla polemiğe girmek için o kdr isteklisiniz ki... bi kere hata verdi ve ben bunu farketmedim... ve yeniden çalıştım 2. sefer denerken yine yüklediğini düşündüğüm anda hata verdiğinin farkımna vardım.... ama siz laf atmaktan başka bişiy yapamadınız.... ortaya koydğunuz gerçekler herkese yeter sanırım.....

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Bunda buyutulecek birsey yok, telepatik olarak ben olayi anlamistim zaten.
Neyse girgirin bu kadari yeter.
Sen resmi buraya koy biz her halukarda yardim ederiz.
Behsettigin olay kesinlikle google adsense TOS a aykiri.
Ziyaretciler reklam tiklamak icin yonlendirilemez.
Sikayet etmek istiyorsan [email protected] a email gonder.

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firar' Alıntı:
insanlarla polemiğe girmek için o kdr isteklisiniz ki... bi kere hata verdi ve ben bunu farketmedim... ve yeniden çalıştım 2. sefer denerken yine yüklediğini düşündüğüm anda hata verdiğinin farkımna vardım.... ama siz laf atmaktan başka bişiy yapamadınız.... ortaya koydğunuz gerçekler herkese yeter sanırım.....

Polemik mi?

Oyle bir mesaja sen olsan ne derdin? :confused:

Link felan verseydin bari..

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar, TOS a aykiri felan demişken aklıma geldi yazayim..

Google kurallarina göre verilen reklam kodunda değişiklik yapilamaz diyor...

Google in "örnek olay incelemeleri" https://www.google.com/adsense/realadventures basligi altinda sunulan bir site. adresi de şudur www.realadventures.com

Bu site kodlarda düzenleme yapmiş.. 728x90 değil 728x70 yapmiş kodu. ve doal olarak "google reklamlari" bandi gorunmuyor.. ayrica kodda bir değişiklik daha var, sayfa boyutuna göre kodun 468x60 lik mi yoksa 728x90 likmi oldugunu ayarlayan ek kodlar kullanmis.. Nedir BU?? çifte standart mıdır? Google yaparmiydi böyle şeyler?

Durumu google a sordum bakalim ne yanit verecekler..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
durumu google a sormana gerek yoktu kı sıtede yazıyor zaten.
bahsettigin site adsense in premium hizmetinden faydalanıyor yanı aylık 5 mılyon ve daha uzerınde sayfa gosterımı yapıyorsan bu gorduklerını sende yapabılırsın. reklam boyutunu sıtene gore optımıze edıyorlar ve goooooogle yazısınıda kaldırıyorlar...
bunu google adsense ın sadece senın sıtene bakmakla yukumlu olan calısanları yapmakta...(adsense premium hizmeti)

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can' Alıntı:
durumu google a sormana gerek yoktu kı sıtede yazıyor zaten.
bahsettigin site adsense in premium hizmetinden faydalanıyor yanı aylık 5 mılyon ve daha uzerınde sayfa gosterımı yapıyorsan bu gorduklerını sende yapabılırsın. reklam boyutunu sıtene gore optımıze edıyorlar ve goooooogle yazısınıda kaldırıyorlar...
bunu google adsense ın sadece senın sıtene bakmakla yukumlu olan calısanları yapmakta...(adsense premium hizmeti)

Nerde yaziyor? göremedim öyle bir bilgi.. :confused:

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://services.google.com/ads_inquiry/ct?hl=en_US

bu adreste kardeş...

benım demın anlatmak ıstedıgım hızmette anlatılıyor...
eskiden realadventures logosuda vardı ama sanırım onu kaldırmıslar...
cok sınırlı sayıda site aylık 5 mılyon ustu gosterım yaptıgı ıcın.....

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada pardon 5 degıl 10 mılyon gosterım ve uzeri.
yada 5 mılyon query.

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O bilgiyi sormadimki, google in premium hizmeti oldugunu biliyorum. Benim sordugum "realadventure.com" un premium hizmeti aldigina dair bir bigli varmı? sorusunun cevabiydi..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sımdı soyle sıtenın sag tarafındakı logolarda daha onceden yer alıyorlardı..
artık yoklar orda.

ama, realadventures taki gıbı google reklamlarını gordugun bır yer varsa bılkı premıum dur. yanı goooooooogle yazmayanlar.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mesela bu opera isimli tarayıcılarda da google reklamlari cikiyor
yani olabilir boyle birşey yuksek hitli siteler yapamaz sahtekarlık kesinlikle
bir de arkadaşlar ispiyonlamak maharet degil iyi birşeyde degil edebimizle duralim
saygılar
hele hele Türk masterlar olarak birbirimizi klluyalım ispiyon yerine mail atip uyaralim ki vaz gecsin hile yapan varsa bile sonucta bu parayi sen ben yani bizler alicaz
saygilar

O

OZN

Misafir
silenceofdarkness' Alıntı:
bir de arkadaşlar ispiyonlamak maharet degil iyi birşeyde degil edebimizle duralim
saygılar
hele hele Türk masterlar olarak birbirimizi klluyalım ispiyon yerine mail atip uyaralim ki vaz gecsin hile yapan varsa bile sonucta bu parayi sen ben yani bizler alicaz
saygilar

+1 .. . . .. .

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
saygılar
saygilar

olayı anlamamışsın.... site türk diğil... ayrıca site diğil daha doğrusu hit ultima online adlı oyun serverından sağlanıyo yani oyn içinde tıkladığın taşlardan birinin üzerinde... sponsorlarımız tıklarsanız fln gibi yazılardan sonra browser açılıyo ve siteye giriyo... neyse gerekli yerlere ilettim.. tartışmaya gerek yok...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.