![]() |
![]() |
SiteRehber.com' Alıntı:durdugun hata...
firar' Alıntı:insanlarla polemiğe girmek için o kdr isteklisiniz ki... bi kere hata verdi ve ben bunu farketmedim... ve yeniden çalıştım 2. sefer denerken yine yüklediğini düşündüğüm anda hata verdiğinin farkımna vardım.... ama siz laf atmaktan başka bişiy yapamadınız.... ortaya koydğunuz gerçekler herkese yeter sanırım.....
Can' Alıntı:durumu google a sormana gerek yoktu kı sıtede yazıyor zaten.
bahsettigin site adsense in premium hizmetinden faydalanıyor yanı aylık 5 mılyon ve daha uzerınde sayfa gosterımı yapıyorsan bu gorduklerını sende yapabılırsın. reklam boyutunu sıtene gore optımıze edıyorlar ve goooooogle yazısınıda kaldırıyorlar...
bunu google adsense ın sadece senın sıtene bakmakla yukumlu olan calısanları yapmakta...(adsense premium hizmeti)
silenceofdarkness' Alıntı:mesela bu opera isimli tarayıcılarda da google reklamlari cikiyor
yani olabilir boyle birşey yuksek hitli siteler yapamaz sahtekarlık kesinlikle
bir de arkadaşlar ispiyonlamak maharet degil iyi birşeyde degil edebimizle duralim
saygılar
hele hele Türk masterlar olarak birbirimizi klluyalım ispiyon yerine mail atip uyaralim ki vaz gecsin hile yapan varsa bile sonucta bu parayi sen ben yani bizler alicaz
saygilar
silenceofdarkness' Alıntı:mesela bu opera isimli tarayıcılarda da google reklamlari cikiyor
yani olabilir boyle birşey yuksek hitli siteler yapamaz sahtekarlık kesinlikle
bir de arkadaşlar ispiyonlamak maharet degil iyi birşeyde degil edebimizle duralim
saygılar
hele hele Türk masterlar olarak birbirimizi klluyalım ispiyon yerine mail atip uyaralim ki vaz gecsin hile yapan varsa bile sonucta bu parayi sen ben yani bizler alicaz
saygilar