Hocam 1-5 ayda 800 $ kazanmanın sırlarını bize de öğretir misin? (mümkünse sadece bana )
işin sırrı basit:
-önce yeni kurulmuş bir affiliate sistemi bulunur.
-tıklamaya ödeme yapan bir program seçilir ( o dönem tık başına 20 cent kadardı)
- o dönem ki coderlardan biri olan melikşahın clicker programı indirilir.
- güncel proxy ve ip listesi bulunur.
- affiliate linki programa girilir belli aralıklarla otomatik ve seri tıklattırılır.
yukarda yazanlar o dönemde yapılabilir şeylerdi. ve şimdi bunları yaptığıma çok pişmanım.
işin sırrı basit:
-tıklamaya ödeme yapan bir program seçilir ( o dönem tık başına 20 cent kadardı)
- affiliate linki programa girilir belli aralıklarla otomatik ve seri tıklattırılır.
yukarda yazanlar o dönemde yapılabilir şeylerdi. ve şimdi bunları yaptığıma çok pişmanım.
bende bir reklam veren olmadan önce niye az kazanmışım diye sonrasında hile olduğu için. şimdiki güvenlik sistemleri sayemde gelişti diyebilirizOoo iyiymiş ya. Şimdi yapsak direk şutlanırdık. Ama neden pişman olduğunu anlamadım? Hile yaptığın için mi?
şimdiki güvenlik sistemleri sayemde gelişti diyebiliriz
tr.st bırakmışmıydıki ? angelo ile karıştırıyo olabülürmüsün ?Modluğa dönmüşsünüz , hayırlı olsun bu arada
Modluğa dönmüşsünüz , hayırlı olsun bu arada
işin sırrı basit:
Bunun şimdi biraz gelişmiş versiyonu var. Hemde adsense bile yiyor çatır çatır
Ben de heyecanlandım, neden ben de istediğim herşeyi siteye koyamayım ki, diye düşündüm. Hemen atlarım, bana da site açar mısın diye. Tabii ki dedi, para ver açayım. Tabii ki kabul etmedim, zaten hiç anlamadığım birşey için neden para vereyim ki...
Israr ettim, ne olur parasız aç falan diye. Bir türlü kabul etmedi ve dükkanından kovdu. Ondan sonra da aramız açıldı zaten.
Ben kullanmıyorum ve bende yok. Ama nasıl bir program olduğunu ve mantığını biliyorum.