A
Airborne
Misafir
Reklam islerin gelecegi yok Bunu yan gelir yada hobi olarak yapmak gerekli. Bugün var yarin yok
![]() |
![]() |
Türkiye açısından bakarsak haklısın fakat İngilizce içerikli site ile yabancı hiti olan herkes için bu yanlış bir öngörü.Airborne' Alıntı:Reklam islerin gelecegi yok Bunu yan gelir yada hobi olarak yapmak gerekli. Bugün var yarin yok
Airborne' Alıntı:Reklam islerin gelecegi yok Bunu yan gelir yada hobi olarak yapmak gerekli. Bugün var yarin yok
*siber*' Alıntı:Bu işin geleceğine yok diyorsan kısaca internetin geleceği yok diyorsun. Peki her geçen gün internet kullanıcıların çoğalmasına ne diyeceksin? Bence türkiyede internet geçen yıl başladı 2 yada 3 yıl sonrada insanlarımız internet'in ne işe yaradığını tam olarak anlayacaklar.
ben etrafımda üniversite sınavına girecek olan bilgisayar yada internete meraklı yakınlarıma-tanıdıklarıma özellikle adsense yi anlatıyorum ve bilgisayar prog/müh. gibi bölümleri öneriyorum.
Borte45' Alıntı:Bu arada Linkworth hakkında bilgi verebilirmisin,link satış sitesi olduğunu bliyorum. Birde sanırım reklamverenler sana teklif veriyordu yanlış hatırlmıyorsam,açıklaman mümkünmü acaba ?
Sport' Alıntı:ewet esasında adsense gibi bir oluşuma kayıt olup, reklam yayınlamak için bilg. müh. olmak gerekmez.
ama biraz daha büyük düşünmek gerek.
sonuçta ileride Türkiye de de adbrite, linkworth gibi sistemler yapılabilir. (en azından benim böyle bir planım var) bunları oluşturanlar çoğunlukla genç girişimciler ve bu gibi sistemleri kurmak bilgisayar ve internet konusunda eğitim ve tecrübe gerektirir.
geçenlerde forumda yazdılar KAT REKLAM olarak yeni bir sistem başladı. umarım bu ve bunun gibi sistemler çoğalır.
ahmet0011' Alıntı:biri 500 milyarmı dedi..yoksa bir kedi gördüm sanki
Ben meslek edindim ama dogrusu
evet gerçektende bu iş hobi olarak yapılmalı bence..