İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne oluyor bu insanlara

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Az önce işe gidiyordum birde baktım ortalık karışmış, bela bir tek bu semte (K.Çekmece) girmemişti burada da görmüş oldum

Giderken kalabalık toplanıyordu, dönüşte birde baktımki treni tam ortada durduşmuşlar koca koca taşları atıp camları indiriyorlar tren ağzına kadar dolu insanların kaçacak yeri yok

Yüzsüzün biride bize uzaktan bağırıyor açılın ordan kafanıza taş gelebilir! diye

Resim kişilerin dağılmış hali , bu resmi çektikten sonra ikinci tren geçti onada taş attılar ama o tam ortada durmadığı için içindekiler, diğer trendekiler kadar şanssız değillerdi
serefsizlertc3.gif

İlk defa yolda yürümeye korktum valla

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
çekmece veya halkalı yıllardır öyleydi sen denk gelmemişsin bence...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
o saattlerde de dışarı çıkmayı planlıyordum. trene bincektim iyiki de çıkmamışız desene ...

neler mi oluyor ? inanın ki bunu burada cevaplamam mümkün değil ...

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
artofevil' Alıntı:
çekmece veya halkalı yıllardır öyleydi sen denk gelmemişsin bence...
K.Çekmece derken ikitelliden sefaköye-cennete kadar baya bir yeri kapsıyor haklısın, bizim komşu semt kanarya hergün karışık , küçükçekmece derken bilhassa kendi oturduğum çevreyi kasettim. burada böyle olaylar olmadı bugüne kadar

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
K.Çekmece derken ikitelliden sefaköye-cennete kadar baya bir yeri kapsıyor haklısın, bizim komşu semt kanarya hergün karışık , küçükçekmece derken bilhassa kendi oturduğum çevreyi kasettim. burada böyle olaylar olmadı bugüne kadar

K.Çekmece , kanarya dan biraz da altınşehire doğru gidin bakalım...

Oralara doğru gidince de durumlar iyi değil...

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Kargaşa çıkarmak halkı huzursuz etmek
O sizden bu bizden dedirtmek anlayacağın

Anladığımız bu ikilik insanları birbirlerine düşürme çabasının biz*leri KESİNLİKLE etkileyemeyeceğini adım gibi biliyorum....

*Bayrağımızın Altında yaşayan herkes...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Açıkcası insanlara rahat batıyor...
Onca insan orada boş boş neden duruyor?
Çalışsalar eşek gibi toplanabilirler mi oraya öyle, bilirler her bir varlığın kıymetini ve gidip yatarlar!

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olayın size aslını söyliyim bir k.çekmece'li olarak,

sabah nevruz diye dtp bayraklarına türkiye aleyhine sloganlar atıp gösterilere giden bir gurup şerefsizin dönüşünü bekleyecen milliyetçilerin cevabıdır.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Başıboş yediği kaba eden ş...lere dersini vermek güzel bir fikir gibi görünüyor ancak trene zarar vermek, içindeki masum insanlara incitmek ise güzel bir fikir gibi değil...
2tezat 1arada

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet onlardan farkı kalmıyor.Tabi doğruysa..
Ayrıca gerçekten halkını seven insanların böyle zorbalıklara başvuracağına inanmıyorum.İşsiz güçsüz psikopat ruhlu insanların yapacağı iş bunlar.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yılbaşı geceleri turistlerin oralarına buralarına elleyenler,arabaları kundaklayanlar,trenleri taşlayanlar kim bunlar kim?

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Olayın size aslını söyliyim bir k.çekmece'li olarak,

sabah nevruz diye dtp bayraklarına türkiye aleyhine sloganlar atıp gösterilere giden bir gurup şerefsizin dönüşünü bekleyecen milliyetçilerin cevabıdır.

treni taşlayanlar milliyetçiler değiller yanlış anlaşılmasın
tiyatronun sonuna doğru bir grup geldi "Ya Allah Bismillah Allahuekber" diyerek onlar olabilir belki. (Tren taşlandıktan yaklaşık yarım saat sonra)
taşlayanların kim olduğu belli ben asıl taşlatanları merak ediyorum

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hmm "Ya Allah Bismillah Allahuekber" demelerinden tahmin ediyorsunuz yani kesin bunlardır diye..Bu tip sloganlarla meydanlarda magandalık yapanların provakatör olduğunu sizde biliyorsunuz herkeste biliyor.Lütfen bu tip şeylerde biraz sınırlayıcı konuşalım.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ruen' Alıntı:
Hmm "Ya Allah Bismillah Allahuekber" demelerinden tahmin ediyorsunuz yani kesin bunlardır diye..Bu tip sloganlarla meydanlarda magandalık yapanların provakatör olduğunu sizde biliyorsunuz herkeste biliyor.Lütfen bu tip şeylerde biraz sınırlayıcı konuşalım.

Ben "Ya Allah Bismillah Allahuekber" diyenlerin treni taşlayanlar değil, tren taşlandıktan sonra bu (taşlayan) soysuzların üzerine yürüyen grup olduğunu söylüyorum bir önceki mesajımda
Ayrıca "Ya Allah Bismillah Allahuekber" diyenlerin mensubu olduğu grubu konuya dahil eden ben değilim

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ha trene taş atmışlar ha atanların üstüne yürümüşler ikiside soytarılık,ben sadece şunu anlamamıştım ki nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki şu anda herkes gruplara ayrılmış ve şekilcilik almış başını gidiyor.Adamların tanımlanma şekillerine bir bakın."Ya Allah Bismillah" diyenler..Bunun için sizi suçlamıyorum, ülke adına özeleştiri yapıyorum.Hepimiz ders çıkaralım bunlardan..Yıllar önce sağcı solcu kavgalarını,alevi sünni kavgalarını çıkartanlar bugün laik antilaik,türbanlı türbansız tartışmasını çıkartıp yeni problemler hortlatıyorlar..İçimi dökmek istedim,siyasete girmek istemiyorum.Herkesten tek bir isteğim var ki başımızdakilere güvenmek..Yoksa her gelen yönetime bir komplo teorisi yapan bulunacak.
Selametle.

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Suç Bizim Kusura Bakmayın!

Arkadaşlar bende Mersin' deyim ve içlerinde, bu yaratıklara insan demeyin mümkünse. Bizim buraya geçen yaz bi bulvar yapıldı adım başı ışıklandırıldı tüm kaldırımlar parke taşlı oldu. Bu nevruzda o parke taşları Polis panzerlerinin üstüne yağdı, bulvarda bir tane sağlam ışık kalmadı, çöp bidonları yakıldı ve taşlandı, camında Türk Bayrağı olan bi evin camını aşağı indirdiler, Atatürk' e ve Polise hakaretler ettiler, İmralıda yatan İti sloganlarıyla övdüler, daha neler var neler ve birilerinden duymadım bunları gözlerimle gördüm. Şehitlerimizin ruhları sızlıyor eminim ve ben burda tırnaklarımı kemiriyorum sitresten ve daha 2 hafta önce gıda yardımı yapıldı ( Oy kaybetmek istemeyen X bir belediye Tarafından ) Tamamının yeşil kartı var ve bi çoğo aylık gıda ve yakacak yardımından faydalanıyor ve enaz 8-10 çocuk doğuruyorlar Biz Türklere Karşı Asker doğuruyorlarmış bunuda söyleyen bi kadın. Kusura bakmayın ama Bende dahil olmak üzere Yazıklar Olsun Bizim gibi şehit torunlarınaki tükrüğümüzle boğacağımız yaratıklara karşı sadece konuşuyoruz.

Bu arada yukarda yazdıklarım siyasi değildir ama bu sözüm siyasettir : " Başımızdakilerden kasıt Meclistekilerse Kusura bakma bunu söyleyen bu ülkede yaşayor olamaz."

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.