Forumda bir sürü yazı okuyorum ve devamlı takip ediyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla siz çok fazla boş işle uğraşıyorsunuz.
- Tıklama başına bir kaç cent kazanmak
- Network marketing sistemiyle tepedeki insanları zengin etmek
- Adsense ile günde 10 - 15 dolar kazanmak gibi
Bu tür şeyler, sadece sizin kendi kendinize vakit öldürdüğünüz yada kendinizi avuttuğunuz boş işlerdir. İnternetten gerçekten para kazanan kişiler var. Günde 1000 - 10.000 dolar gibi rakamlar kazananlar var. Bence boş işlerle uğraşacağınıza nasıl ve hangi yöntemleri kullanarak çok para kazanılabilir. Onu araştırın.
- Forex'i değerlendirin,
- Hisse senetlerini araştırın,
- affiliate marketing sistemini araştırın,
- İnternette reklam işini araştırın,
- Networkleri araştırın
3 yıllık bilgi birikimi deneyim ve tecrubelerim sonucunda öğrendiğim şeylerle ilgili bir kaç ip ucu verdim, gerisi size kalmış.
Sadece parayı takip edin o sizi bulacaktır ...
Not : Dikkat ederseniz hiç bir şeyin reklamını yapmıyorum, amacım sadece çok küçük paralarla uğraşmayı bırakıp, gerçekten para nasıl kazanılır onu görmenizi sağlamak bir kaç ipucu vermekti.
:elleme
- Tıklama başına bir kaç cent kazanmak
- Network marketing sistemiyle tepedeki insanları zengin etmek
- Adsense ile günde 10 - 15 dolar kazanmak gibi
Bu tür şeyler, sadece sizin kendi kendinize vakit öldürdüğünüz yada kendinizi avuttuğunuz boş işlerdir. İnternetten gerçekten para kazanan kişiler var. Günde 1000 - 10.000 dolar gibi rakamlar kazananlar var. Bence boş işlerle uğraşacağınıza nasıl ve hangi yöntemleri kullanarak çok para kazanılabilir. Onu araştırın.
- Forex'i değerlendirin,
- Hisse senetlerini araştırın,
- affiliate marketing sistemini araştırın,
- İnternette reklam işini araştırın,
- Networkleri araştırın
3 yıllık bilgi birikimi deneyim ve tecrubelerim sonucunda öğrendiğim şeylerle ilgili bir kaç ip ucu verdim, gerisi size kalmış.
Sadece parayı takip edin o sizi bulacaktır ...
Not : Dikkat ederseniz hiç bir şeyin reklamını yapmıyorum, amacım sadece çok küçük paralarla uğraşmayı bırakıp, gerçekten para nasıl kazanılır onu görmenizi sağlamak bir kaç ipucu vermekti.
:elleme