İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Neden Konular Baltalanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba,
iyinet forumlarda artık gördügüm tek şey var. Oda tek görevi kendi EGOLARINI tatmin etmek isteyen yöneticiler başka bir şey yok bunun nedeni nedir acaba?

dikkat ediyorum son actıgım konularda en az 10 tane konu gösteririm. başka forumda çok güzel ve istedigim şekilde karşılanıyor. Yani karşılanması gereken şekilde karşılanıyor. Ama burada yöneticiler ego tatmin etme yarışı içindeler.

Neden git gite aktif üye sayısı degişiyor? Neden aktif bölümler yok? Neden konular acılmıyor?

Tek nedeni var. EGO tahmini etmeye çalışan yöneticiler. Eğer inanmayan varsa karşılaştırma linkler vererek karşılaştırılma yapılmasını saglıyabilirim.

İyinet bu siteyi eğer satmıyacaksa yöneticileri komple degiştirmeli. Yoksa şimdi 10 a gidiyorsa yarın 5 e gider site. Çünkü herkes küserek ayrılıyor bu forumda.

Ben bir çok makele actım bu sitede. Bir çok yöneticidende fazlada açarım zaman içinde. Yani bir çok yöneticiden daha fazla katkım oluyor. Peki ya yöneticiler neler yapıyor?

Hiç birinin işe yarar daha bir makale bile yazdıgını görmedim...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
iyinet gün geçtikce kötüye gidiyor bu konuda hak veriyorum

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
yöneticilerin çoğu değiştirilmeli.hakkını vererek yöneticilik yapanları herkes görüyor forumda.diğerlerine çare lazım

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Arkadaşlar inanın bıktım. Buraya bir çok özgün makale ekledim. Gelipte Hiç bir yönetici mesajıma teşekkur etmedi. Ama sıradan bir konu açayım hepsi baltalamak için yarışa giriyor.

Yaptıkları diger tüm webmaster sitelerinde (Yerli - Yabancı) Yasak ve en az 3 günlük ban sebebi.

Yöneticilik bir kişilik meselesidir. Herkes yapamaz. Yapamayanda bıraksın. Bıktım Ya

Kimse kusura bakmasın ama bu sitede en çok alışveren yapanlardan biriyim. Öyle yönetici olupta iş olmuyor. En çok adam gibi makale ekliyenlerden biride benim.

baltadıkları konuların aynısını r10 acıyorum. Orada herkes olumlu güzel cevaplar veriyor. Burada ise yöneticiler baltalamak için elinden geleni yapıyor. İnanmayan varsa veririm linkleri bakar.

YETER ARTIK. YAPIŞTINIZ İYİNETE BİTİRDİNİZ BIRAKINDA BİTMESİN ARTIK!!!!

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Peki konunuzun baltalandığını düşünüyorsanız neden konuyu rapor etmeyip burada konu açma gereği hissettiniz ?

Ben konunuza cevap yazan arkadaşın konunuzu baltalamak amaçlı cevap yazdığını düşünmüyorum. Loi isimli kullanıcı bilgi amaçlı bir mesaj yazmış ve aşırı tepki göstermişsiniz. Hemen olayı konuyu baltalamak olaya ele almışsınız ve tartışmaya götürmek için elinizden geleni yapmışsınız.

"Anlayışınız için teşekkür ederim, ancak benim uyguladığım strateji budur" gibi bir cevap yazıp gereksiz mesajların silinmesi yönünde konuyu rapor edebilirdiniz. Eğer raporunuza değerlendirmeye alınıp mesajlar silinmeseydi haklı olabilirdiniz, o zaman söylediklerinizde haklılık payınız vardır denilebilir.

Ancak şuan ki söylemler ve yapılanlar etrafından görüşlerinize katılmıyorum.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Neden rapor edecegim? Yönetici site kurallarını bilmeli.
Eğer bilmiyorsa neden yönetici? Kuralları bilmeyen biri nasıl yönetici olabilir?
başka sitelerde neden onun yaptıgını direk ban veriyorlar? Cevap verirmisin? Neden iyinet kötüye gidiyor bunuda cevap ver?

Yoksa sadece bu sitede yöneticiler bir birilerini kollamak için mi duruyor?

açık ve net olarak belli konu baltalama isterseniz başka siteye açayım konuyu ne yorumlar gelecek görelim?

Ayrıca o dediginiz arkadaşının hiç siteye katkılarını görmüyorum. Birazcık zaman ayırıp bir şeyler yapsında bizde görelim...

pr5 ve üstü sitelerinden link degişimi yapsında bizimde pr ler yükselsin bizde yüksek pr li sitelerle link degişimi yapalım.

Yanlış anlamada hiç bu arkadaş link degişimi yapmıyor. Bizim yaptıgımız en azından canlandırma.. Öldürme degil.

Dedigim gibi bir bir lerini kollayan yöneticiler ve sonuç belli her geçen gün iyinet kötüye gidiyor.

Gördügüm şu : (istisnalar hariç)

Üyeler durumdan şikayetçi, Yöneticiler memnun(!)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba ,

Öncelikle üslûbunuzun çok yanlış olduğunu belirtmek isterim. Ego kelimesinide etik bulmadığımı iletmekte fayda görüyorum.

Kişisel düşünceleriniz,görüşleriniz bizim yönetim şeklimizle birebir aynı olmak zorunda değildir. Bizim kararlarımız sizin düşüncelerinize uymak zorunda değildir. Böyle bir yapıda olamaz.

Biz IYINET Yönetim ekibi olarak farklı platformlar ile karşılaştırılmayı uygun bulmuyoruz. Bizim yönetim şeklimiz - illegal bir mantaliteyi - legale çevirmek değildir. Böyle bir durumumuz olmadı , olmayacaktırda.

Bireysel alınmış kararları [email protected] adresine mail atabilir. Farklı yönetici arkadaşlarımıza çapraz şekilde sorabilirsiniz.

Lütfen bu tür düşüncelerinizi sürekli bizimle paylaşınız. Yalnız kullandığınız cümleleri özen ile seçiniz.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Yönetici dedikleriniz de birer insan, onlarda hata yapabilir. İşte bu yüzden rapor etmelisiniz.

Aynı zamanda sepulchral'da eksik kalan kısımlara değinmiş. Daha fazla birşey yazmama gerek kalmamış.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bundan sonra benim için iyinet bitmiştir.

Ne konu açarım. Nede yazdıgım makaleleri eklerim.

Çok katkıda bulunan yöneticilere(!) sevgilerle. Onların yazdıkları makaleleri gelen üyeler okur! Tabi yazarsa... Veya link degişimleri sayesinde bir bölüm canlanır. Tabi link degişimi yapıyorlarsa!

Başardınız diğer üyeler gibi benide kaçırmaya.

Hiç bir yönetici neden hitin düştügü hakkında cevap veremedi..... Veremezsiniz....

Önce kendinizle yüzleşin... Sonra başkalarını eleştirin

Hala haksız olundugu halde savunuluyor. Özür dilemek yerine. Özür dileme bile erdemligi yok...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ego tatmini konusunda bana yazdığınızı sandım ve size cevap verdim, özür diliyorum ama bu sizin her zamanki tutumunuz.
Sizi kırmak, incitmek gibi bir niyetim yok, ne üzücüdür ki haksız yere suçlama yapıyorsunuz. Ego ile ilgili bir sorun değil bu, hatta ego tatmini diye nasıl nitelediniz onu bile merak ediyorum.
Bunun yanında ek olarak,
İçinde bulunduğumuz forum.iyinet.com adresinin sürekli olarak sanki üye problemi varmışcasına manipüle eden mesajlar, ben gidiyorum haydi arkamdan gelin tarzında çağrışımlar, bu forum benim için bitmiştir diye forumu kötülemeye çalışmalar bence tam bir ego tatimini, tam bir kendini bilmezlik.
Üzülerek söylüyorumki öncelikle sizinde kendinizle yüzleşmeniz gerekiyor.

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oruç kafanıza vurdu galiba.

Sakin olun. Yıkıcı değil, yapıcı olmaya gayret gösterin. bırakın giden gider, kalan sağlar sizindir..

Ne o gitti diye forum batar, nede o burda diye forum daha aktif hale gelir.

Varsa şikayeti olan, sepulchral 'ın dediği gibi [email protected]
Bu tür konular açarak çözüm bulamassınız.
Bulamadığınız içinde elveda der gidersiniz :p

Konu dışı : canım sıkılıyor varmı cs yapacak :p 2 saat boşum..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Bahsedilen konu nedir kim ne tepki vermiştir en ufak bir bilgim ve fikrim yok. Ancak şuda varki bir siteye eklenen makale ya da öğretici çeşitli yazılar onu ekleyen kişiye süper bilgi içeren, benzersiz hiç bir yerde bulunmayan sıkı içerik olarak gelebilir. Ancak her eklenen içerikte sağlıklıdır, derin bilgiye sahiptir diyemeyiz. 3-5 satırı bir araya getirerek adınada makale diyen tonla adam var. Açılan konu başlığının yazı içinde yer almamasıda ayrı bir konu. Böyle bir dönemdeyken her ekleyen kişiyi ayakta alkışlamak belkide mantıklı değildir. İllaki içerik kastı diyede kimseye mavi boncuk verileceğini sanmıyorum. Diğer forumlar denilen yerlerde belkide yetersiz bilgiye sahip insanlar vardır ve her eklenen içeriği hayretle karşılayabilirler. Fakat burada böyle işlemiyor olabilir. Zaten bu foruma yeni üye gelmiyor diyorsak şayet bu dediğimde doğru bir tespit oluyor. Zaten yılların insanları var demekki ve bazı insanların yeni keşiflerini yemiş yutmuş insanlardır.

Anlatmak istediğim aslında belkide siz makale yazıyorum, içerik ekliyorum ama kimse teşekkür etmiyor derken belkide asıl ego tatmin etmek isteyen pozisyonunda olmayasınız?

Ancak açıkçada şunu da belirtiyim, sizin şu an hangi olaydan bahsettiğinizi bilmeden çokta sağlıklı fikir yürütemiyorum, bunun için konu altına yada özelden bahsettiğiniz linkleri bana yollarsanız sevirim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
i.ari ,
Öncelikle hakkını helal et, ben ne seni üzmek nede sana zarar vermek amaçlı bir yorumda bulundum. tamamen iyi niyetliydim. Duymak istediğin gerçekten bir özürse ve ben seni bu kadar üzdüysem özür dilerim.

Bununla birlikte açığa kavuşması gereken bir konu var o da iyinetteki link değişimi konusu. Bu konuda bir açıklamada bulunabilirim yakında. Link değişiminin azalmasının sebebi senin düşündüğün gibi değil bundan emin olabilirsin.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
@loi konuya verilebilecek en güzel cevabı verdi tebrik ederim.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
osahin bu sitede üyemi bıraktınızda üyeleri arkamdan cekeyim? Bıraksanız haklısın diyecegimde bırakmadınız.
Konulara cevap verenler hep yönetici.

Burada defalarca konuşuldu. Bütün hepsinde üyeler gitti. Kala kala yöneticiler kaldı onlarda padişah sanıyorlar kendilerini. Eleştirilerilemezler haksız degillerdir!

Hadi ben haksızım diyelim önceki kişilerde mi haksız dı?

O KADAR KİŞİ HAKSIZ DA SİZ Mİ HAKLISINIZ?

Ve 1 yürekli yöneticide neden hitin düştügünü söylüyemedi....

Yoksa ben haksızımda o kadar üye benim yüzümden mi gitti? kimin yüzünden gitti? Cevap veremezsiniz.
Anca geçiştirisi 10 cümleden 1 cümlesini seçip cevap verirsiniz başka bir şey degil.

Bir çok yöneticinin bırakın buraya yararını zararı var.

Loi helal olsun sana. Harbi adamsın, Teşekkur ederim. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Diğer yöneticilerde senin gibi hatalarını anlıyabilselerdi cok farklı olurdu.

Benimde diğerleri gibi bırakmamamım sebebi sen degilsin. Sebebi olan kişiler osahin ve sepulchral dir.

Neyse boş yazıyorum. Nasıl olsa bu kadar cümlenin icinden bir cümlesini seçip ona göre yorum yapan çok olur.

Bir kerede neden bu kadar kişi gitti cümlesine görede yorum yapılmıyor kii.....

Ve dikkat edin mesajlarda yöneticiler memnun üyeler memnun degil. Bu konudada diger eski konulardada.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar iyinet benim ve birçok kişinin kendisini geliştirdiği ilk yer. illaki bir forumda tartışmalar konu kitlemeleri başka şeyler olacaktır. bunları büyütmemek gerek. iyinet her nekadar eski canlılığı olmasada (keşke canlı olsa) bizim için önemli. belkide bazılarımızın üyelik kaydı bir çok mod dan daha eski. O nedenle büyütmemek gerek. sonuçta eski olsakda üyeyiz güç isteyen mod olsun.
Ki iyinet klas bir yerdir diğerlerine benzemez.
Not : başka bir forum olsa farklı yorum olurdu ama burası iyinet. Teşekkürler iyinet

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Dostum forumdan ayrılıyor olman senin adına mantıklı bir karar sen zaten ayrılmışsın buradan ama farkına yeni varmışsın.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
link değişim bölümünü göre bilmek için link değişim grubuna girmek gerekiyor ve mesajları artık ana sayfada gözükmediği için pasif kaldı. Üyelere gelincede süreklilik bir türlü sağlanamıyor. Bir ara
selim61 ,beceriksiz_acemi, Angelo çok yazı yazıyordu sonra bunlar durdu bu sefer
ploop peep nefusa yazmaya başladı sonra onlar durdu
wpturkiye YellowMoon whmdestek byron yzamaya başladı sonra onlar durdu
gokhan19 Ozcan yamayok draga yazmaya başladık sonra onlar durdu
şimdide en çok i.ari Forza_FB bilgi rextor yazıyor aralarda atladıklarım için özür sırayıda belki yalnış yazmış olabilirim. Sadece bütünlük bir türlü sağlanamıyor.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
i.ari; özür dilerim ama bugüne kadar sana hangi haksızlığı yaptığımı söylersen sen ve tüm iyinet forumları önünde binlerce kez özür dileyip forumu ben terk edeceğim.
Ama sadece bir haksızlığımı göster bunu istiyorum.

Oysa ben size ait birçok hatalı davranışı gösterebilirim, ama lütfen sözünüzü tutunuz tek bir hatalı davranışımızı gösterin. Ben dahil hiçbir forum yöneticisi kendisini padişah sanmıyor, zaten bu sebeptendirki beni hiçbir forumda moderatör olarak göremezsiniz ben eskiden de sadece fikir olarak konuşuyordum şimdi de, herhangi bir yaptırımım yok zaten.

Ama diyorum ya, bana lütfen sadece bir haksızlığımı gösterin. Size göre haksızlık yaptığım yerlerde eminimki yaptığınız hataları bulacaksınız.
Eğer ben haksız ve hatalıysam sizlerden şimdiden çok çok özür dileyip forumu ben bırakırım, hiç kimseye zarar vermek gibi bir lüksüm olamaz.

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Tüm olay yalnış anlaşılmadan ibaret sanki. Herkes bi bakıma kendine göre haklı. Bayramlaşalım, arada dargınlık kırgınlık kalmasın. Herkese iyi bayramlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.