Sayin "ZIPKKIN" beyefendi bu konuya duyarli olup sikayet edeceginize gore , bu vergi meselesinden dolayi rahatsiz olan sahislarin artik rahatlamalari soz konusu olabilir sanirim , mumkunse bu vergi mevzusunu artik tartismayalim DUYARLİ BİR VATANDAS OLUP BİZİ SİKAYET EDECEGİNİZ İCİN , SİZE TESEKKUR EDER CALİSMA HAYATİNİZDA BASARİLAR DİLERİM.
Dipnot : Fatura kesmedigim halde ben faturami kesiyorum vergimi oduyorum diyip atip tutmaktansa , yada vergisini faturasini kesip , insanlara hayvan muamalesi yapip durust olmayan verdigim hizmetin kaliteli yada kalitesiz olmasindan ziyade kisiligimin kalitesiz olmadigi herseyi durustce ortaya koydugum icin bundan dolayi hic rahatsizlik duymuyorum ve kendimle gurur duyuyorum
.
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu
Dipnot : Fatura kesmedigim halde ben faturami kesiyorum vergimi oduyorum diyip atip tutmaktansa , yada vergisini faturasini kesip , insanlara hayvan muamalesi yapip durust olmayan verdigim hizmetin kaliteli yada kalitesiz olmasindan ziyade kisiligimin kalitesiz olmadigi herseyi durustce ortaya koydugum icin bundan dolayi hic rahatsizlik duymuyorum ve kendimle gurur duyuyorum
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu