Şu son haftada her ne kadar güzel haberler alıp güzel şeyler yaşasamda, bunlara gölge düşürecek şeylerde mutlaka çıkmıştır.Son olarak bugün yaşadığım problemi yazmak istiyorum. Müşterilerimden bir tanesine ait open source moodle yazılımı var, bu sadecehostingte iken sorunsuz çalışıyordu, şimdi kendi sunucuma transfer ettim. Dil problemi olayını aştıktan sonra herşey normale döndü derken öğretmenlerden bir tanesinden şöyle bir haber geldi.
Bu haberi aldıktan sonra aynı domainde kurulu başka bir scripte baktım, moodle ilemi alakalı yoksa genel bir sorunmu var diye. Maalesef öteki sitedede aynı problemi yaşattı.
Bir örnek verecek olursam profilde doğum tarihimi 14 ekim olarak ayarlayıp kayıt ettiğim zaman otomotik olarak 13 ekim yani bir önceki günü kayıt ediyor.
Daha önceden bu şekilde bir hata ile karşılaşan oldumu ?
Nasıl çözebilirim ?
Kod:
Sitede devamsızlık tarihlerini girdim, bütün öğrencilerin bilgilerini doğru girmeme rağmen sonradan baktığımda tarihlerin hepsi bir gün önceye kaymıştı.
Bu haberi aldıktan sonra aynı domainde kurulu başka bir scripte baktım, moodle ilemi alakalı yoksa genel bir sorunmu var diye. Maalesef öteki sitedede aynı problemi yaşattı.
Bir örnek verecek olursam profilde doğum tarihimi 14 ekim olarak ayarlayıp kayıt ettiğim zaman otomotik olarak 13 ekim yani bir önceki günü kayıt ediyor.
Daha önceden bu şekilde bir hata ile karşılaşan oldumu ?
Nasıl çözebilirim ?