Yazılan bi kaç toruma güldüm.. Bir kere pahalı denmiş.. Nette sahip olunan verilere göre en ucuz reklam alan sitelerden biriyim.. Pop up açıyor denmiş.. Benim hiç bir yerden siteme pop up açılmaz.. Bunu da zaten anlamak zor değil..
http://www.alexa.com/data/details/t...re_sites=&y=r&url=www.vazgectimsenden.com#top
Link incelenirse iki yıldır aralıksız pop açtırıyor olmam lazım..
Mesaj sayısı denmiş.. 3. sayfya geçen 0 cevaplı konular otomatik siinir.. Bu kadar üyemiz yanıt vermemiş ise rağbet gören bir konu olmadığı içindir buda...
Üye sayısı ile oynanmış olabilir diye bile laf edilmiş.. Tek tek gir profillere bak.. Ki bu sayıda şunu belirteyim 6 ay siteye girmeyenin üyeliği silinir..
hitler için iyinete realiste webservise bak.. Ama tabi onlarda da oynama vardır.. Yıllardır hilesis hurdasıs bu işi yapan bana bile bunları diyen çıkıyor ya denecek söz bulamıyorum..
Tv ye gazete ye reklam veririm denmiş bide.. Kolay sanılınıyor sanırım.. 4 . sayfaya hürriyete türkiye geneli 3 parmak reklam fiyatı 1 milyardır.. Ama doğru ya aylık 25 ytl fazla..
Sitem Tual'in ve Yaşar Plakçılığın resmi sitesidir.. Tualin Kasım şarkısının klibinde sitemizin adı geçmektedir ve klip tüm tv kanallarında dönmektedir.. En son olarak 25/11/2005 - TV8 de Tual canlı yayında sitemizi övmüştür..
Aynı zamanda Metin Arolat ve Tual çıktığı hemen hemen tüm programlarda sitemizin ismini söylemektedir..
Ve son lafım.. Google bağımlı olmayan 3 - 5 siteden biriyim.. Google dan aldığım hit günlük 1000 dir.. Geri kalan 5000 sitenin ismini elle yazarak girmektedir..
Lütfen boş konuşurken biraz daha dikkat edelim..