Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Nette Görmek İstemediğimiz Hareketler Bunlar

ozanTi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
Nedir arkadaşlar bir de sizden duyalım bakalım ve listeleyelim. Neleri görmek istemiyorsunuz?

Ben kendim başlayayım; insanların ekmekleriyle oynayan veletleri görmek istemiyorum ben. Gelsinler, öğrensinler, yardım edelim ama saçma sapan fiyatlarla iş alıp insanların ekmekleriyle oynamasınlar. Burada bu işle ev geçindiren insanlar var sonuçta.

M4HMuT

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
119
Ben kendim başlayayım; insanların ekmekleriyle oynayan veletleri görmek istemiyorum ben. Gelsinler, öğrensinler, yardım edelim ama saçma sapan fiyatlarla iş alıp insanların ekmekleriyle oynamasınlar. Burada bu işle ev geçindiren insanlar var sonuçta.

Aynı fikirdeyim.

seslishe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
Popup ve splash reklamı olan sitelerden girdiğim hızla kaçıyorum.

Ayrıca 3 -5 bilgi ekleyip forumlara üye olmadan linki göremessiniz yazısını görünce o siteye adımımı bile atmıyorum :)

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Popup ve splash reklamı olan sitelerden girdiğim hızla kaçıyorum.

Ayrıca 3 -5 bilgi ekleyip forumlara üye olmadan linki göremessiniz yazısını görünce o siteye adımımı bile atmıyorum :)

aynı sorun bendede var üye olsan nolcak mantıgı anlamıs degilim bazen üye oluyorum ama siteyi hatırlamıyorum bile zaten bitane msn almıstım o tip üyelikler icin onu yazıyorum bide cakma nick gec gitsin ee kime ne yarar saglıyor bu

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
"yazı içeriği misafirlere kapalıdır" bu yazıdan nefret ediyorum
hertürlü kıllığı yapıyorum sonra o siteye

sezoakbil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
İllegal yollarla (ör:adsense) para kazanan siteler gördüğüm zaman kendi kendime elimde botnet olsada sunucusu kapatsam. Videoyu görmek için reklama tıklayın, içeriği görmek için beğenin vs vs. Adsense için söylüyorum kendine zararı var, diğer adsense kullanıcılarına zararı var, adwords kullanıcılarına illalah dedirtiyorlar.

Gorikezella

0
Üye
Açılan Konu
6
Sitenin dili anlaşılmıyor bazen işte ona kıl oluyorum.

Perseus

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
58
Facebook'taki özenti kişilikler. q'lar w'ler xD'ler....

Onur07

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
"SerSQri Jojuklar" ve apaçilerden nefret ediyorum .

ozanTi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
Hayret daha inci sözlüğü yazan yok. Başka başka neler var haydi...

DarkGirl

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
İnternet ortamında küçük şeyler için sorun yaratmak yerine bilgi paylaşımında bulunmak herkese faydalı olacaktır ancak ne yazık ki bilgi paylaşımından çok tartışma ortamı yer alıyor.

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
Abi deyip işine gelmeyince küfür, hakaret edenlerin kökünün kazınması taraftarıyım.

Perseus

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
58
Sana abi diyenler bir elin parmağını geçmez :D

Perseus

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
58
Eee söylemeyim diyorum ama yaşlanmış artık, geçmiş zamanı. :D Neyse, yaşlı olupta kendine abi denilmemesini isteyenleride görmek istemiyorum ben :D

Darkart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
291
İyi o zaman bana amca da diyebilirsiniz o zaman :D
Ben ise yazılan bir metin içinde birden çok basit kelimeleri yanlış yazanlara ayar oluyorum. Bende tdk değilim mutlaka yanlış yazdıklarım vardır ancak basit olanları yanlış yazdıklarında ciddi sinir oluyorum. Birde bu adamlar script yazmaya çalışıyor :D
ne - ney
forum - form
herkes - herkez
şarj - şarz
vs.vs.vs.
Aslında bir çok insanın dil bilgisinden ne denli yoksun olduğunu anlıyoruz. Belkide bu sinir ediyordur beni :)

cagri169

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Ülkenin sesini web'de duyuran , sansüre karşı en büyük protestoları yapan topluluğa rahatsız edici deniliyor demekki.

Her ne kadar İnci Sözlük sana rahatsız edici gelmese de bence rahatsız edici. Ne kadar sansüre karşı protesto yaparlarsa yapsınlar rahatsız ediciler. Yaptıkları 1 doğru tüm yanlışlarını silemez.