İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Netten para kazanma taktikleri

2dark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gerçekten chip dergisi ve adsenseden başka yolları anlatıyorsa faydası olur.

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o seriiyı bılıyorum hala bux.to nun odeme yaptıgını soyluyor,arastırmadan emın almadan mılletın kanına gırıyorlar,oysa bux.to scam bır sıte yıllardır kalpazan gıbı mılletın cebındekı paraları soyuyorlar vede odeme yapmıyorlar ama chıp dergısı hala bux.to yu ornek verıyor..

2dark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o benim de dikkatimi çekti. emek verilip üzerinde çalışılmış ama bazı noktalarda dikkatsiz davranılmış. özellikle ptcler denenmeden, forumlarda veya ptc sitelerinin açıklamalara bakılarak yazılmış gibi. ama güzel bir kaynak. indirip okuyun, kafanıza yatan bir sistem varsa deneyin.

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında chıp dergısının musterı hızmetlerıne bu durumu bıldırmek lazım,bu bux.to ınternet haydutu yıllardır mılletın parasını gasp edıyor,vede gasp etmeye devam edıyor,ve yıllardırda odemıyor ama hala nasıl olurda reklamları yapılır anlayamıyorum dogrusu..

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
zaten tık konusuna hiç sıcak yaklaşmamış dergide tamamen özgünlük üzerinde durulmuş

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olabılır,bıraz once bıdaha okudum,cashfıestayıda koymus,bu sıtede turkıyeye odeme yapmıyor,arastırmadan neye dayanarak yapmıslarsa,3-5 guzel sıte dururken sankı ozellıkle tum scam sıtelerı doldurmuslar:)ama dıger yontemlerı detaylı ıncelemek lazım guzel seyler cıkarılabılır belkı..

webmasterrrrr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bunlar neye benziyor biliyonuzmu falcının fal bakıp para kazanmasına.madem herşeyi biliyon kendini zengin etsene sayısal falan oynayıp
haksızmıyım?

mustafacil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
genelde böyle durumlarda herkes tavsiye verir ama tavsiye sahipleri bir türlü kazanç elde edemez :) garip bazen bakıyom adam internetten para kazanma taktiği diye üşenmemiş kitap çıkarmış ,öyle büyük meblağlardan bahsediyorki adamı gerçekten merak ediyorum bir tanesiyle istanbulda tanışma fırsatım oldu. Resmen açlıktan ölüyordu ve son çareyi böyle birşeyde bulmuş .. gerçekten tuhaf artık herşey :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.