Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o benim de dikkatimi çekti. emek verilip üzerinde çalışılmış ama bazı noktalarda dikkatsiz davranılmış. özellikle ptcler denenmeden, forumlarda veya ptc sitelerinin açıklamalara bakılarak yazılmış gibi. ama güzel bir kaynak. indirip okuyun, kafanıza yatan bir sistem varsa deneyin.
aslında chıp dergısının musterı hızmetlerıne bu durumu bıldırmek lazım,bu bux.to ınternet haydutu yıllardır mılletın parasını gasp edıyor,vede gasp etmeye devam edıyor,ve yıllardırda odemıyor ama hala nasıl olurda reklamları yapılır anlayamıyorum dogrusu..
genelde böyle durumlarda herkes tavsiye verir ama tavsiye sahipleri bir türlü kazanç elde edemez garip bazen bakıyom adam internetten para kazanma taktiği diye üşenmemiş kitap çıkarmış ,öyle büyük meblağlardan bahsediyorki adamı gerçekten merak ediyorum bir tanesiyle istanbulda tanışma fırsatım oldu. Resmen açlıktan ölüyordu ve son çareyi böyle birşeyde bulmuş .. gerçekten tuhaf artık herşey
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.