Merhabalar Nevya.com'dan bir resel aldım aldığımada bin pişman oldum. Kendileri zaten vukaatlı bir firma imiş sonradan anladım. İş işten geçti malesef. Resel alalı ortalama 6 ay oldu ve reselde her ay kapanma oldu. Bu kapanmalar 15 gün süreye kadar dahi çıktı. Ücret iadesi istedim ayak sürtüler. Sunucudan kasten yada dehil sitelerime ait veri tabanını sildiler haklarında şikayet açtım. Döndüler tatlıya bağladık. Ama sorunlar bitmedi. Sürekli aynı mazeret DC sorunu. Madem dc sorununuz var. Dc değişin vs bizi ilgilendirmez fatura günü gelince para almasını bilirsiniz 1 gün geçmeden. Firma gerçekten çok kötü teknik destek almak yada telle ulaşmak imkansız.
Dün yazdığım ticket cevabı. Ben iade idiyorum adamlar dns problemi diyor. Dns kendi dnsleri default dns ama onda bile kıvırma peşindeler.
Son aylarda açtığım ticketler. Dikkat ederseniz başlıklar hep aynı resel kapalı.
Sonuç olarak kesinlikle yüzsüzlükte sınır tanımayan firma olarak gözümde tarihteki yerlerini aldılar. Siz siz olun uzak durun.
Dün yazdığım ticket cevabı. Ben iade idiyorum adamlar dns problemi diyor. Dns kendi dnsleri default dns ama onda bile kıvırma peşindeler.
Son aylarda açtığım ticketler. Dikkat ederseniz başlıklar hep aynı resel kapalı.
Sonuç olarak kesinlikle yüzsüzlükte sınır tanımayan firma olarak gözümde tarihteki yerlerini aldılar. Siz siz olun uzak durun.