Böyle olacağı belliydi. 3 kilo elma alacağına 1 kilo alıp iyisini almak bence daha iyidir. Ucuz diye gitti herkes Nixcona sonuç ortada. 3 gün kala bir datacenterın kapatılma haberi veriliyor bundan ala bi saçmalık yoktur tahminimce. Merdiven altı isp cilik diyorum ben buna
O kepenklerle kapalı datacenterı gidip gördüğünü Nixconun TR de bir numara olduğunu legalpara eden fanatiklerinin neden kapatıldığına dair açık bilgiyide burada bizlerle paylaşmalarını bekliyorum.
Bir çok sunucu sahibi ortada kaldı ve diğer isp lerle anlaşmak için çırpınıyor, araya hafta sonu girdi vs. hizmetlerde aksamalar olacak dns ler oturmayacak mailler çalışmayacak vs. müşteri kaybedenler olacak aralarında. Bu işte stabilite ve uptime herşeyden önemli diye düşünüyorum. Geçmiş olsun diyorum mağdur arkadaşlara.
Bu olay ucuz atx kasalar ile kalitesiz datacenterlarda hosting yapan firmalar ile kaliteli sunuculara sahip stable , uptime oranı yüksek , hizmet kalitesi yüksek firmaların arasındaki farkı umarım bir çok kişinin anlamasını sağlar.
Tekrar geçmiş olsun