postmodern' Alıntı:Adamlar daha chatin 3.ödemeyi yapmadılar utanmadan yeni kampanyamı başlatıyolar birde hatun utanmadan bizim elimizde değil diyor.
Ben : Reklamı kimden aldık?
Reklamz : Evet bizden ( REKLAMZ'dan)
Ben : Hile falanmı yaptık sorun nedir?
Reklamz : Hayır bize ödeme yapılmadı?
Ben : Nolacak?
Reklamz : ıııııııııııııı.................
Düzgün bir firma olsalar karşı taraftan kendi salaklıkları yüzünden ödeme alamadılarsa ( anlaşma yapmamak vs gibi bir mallık yapmışlardır büyük ihtimal yoksa para alamamak imkansız ) yine ödeme yaparlar fakat adamlar klasik Türk zihniyetindeler.
AMMAAAAAN DERİM REKLAMZ'a SOKAKTAKİ ŞARAPÇI BİLE DAHA SÖZÜNÜN ERİDİR!
DarK' Alıntı:ya benim anlamadığım ben başvurdum.. büyük ihtimalle fake olan bi mail geldi.
işte bunlar koyabileğiniz kodlar şuraya kendi sitenizin adını yazcaksınız flnda.
iyide benim hesap bilgileirmi ne zmn isticekler?
ben nasıl öğrencem ne kdr kazandığımı ? (zapmedya'da başvuru yapmışdım, reklamz'da kayıt ol fln yokdu.)
mexut' Alıntı:reklam kodlarını sitene eklediginde aynı maili forward ederek k.adı sifren ve kontrol panelinin yollanmasını istedinmi ? bence bir dene
pembekedi' Alıntı:e peki dedim ben ahmet diye üye olduysam benden başka 500 tane daha ahmet diye kayıt olan vardır? o zaman nolacak? bunu nasıl kontrole deceksiniz?
verilen cevap şu şekildeydi "umalım ki sizden başka ahmet olmasın. şans işi bu işler."