Hostbank ismim çağatay unutmuşsun sanırım.
hayır illaki birşeyler için kural gerekli değil ama kişiler istedikleri tarz yazı yazabilirler ister uyar türkçe karakterlerle yazar isterse uymaz. Kişinin yazılarını okumakta güçlük çekiyorsanız onla ilgili konulara yazmazsınız yada sadece onun yazdığı yazıları okumak için kendinizi kasmassınız.
yeter yahu gitmeyin kızın üstüne bu ne terbiyesizliktir anlamıyorum.
hiçbir yönetici okumuyor mu bu başlıgı ki tepki veremiyor yada vermiyor?
üstüne gidilerek rencide edilen, kırılan bir "insan" mevcut burada hala kendini anlatabilmiş değil.
Biz kimseyi rencide felan etmek istemiyoruz, konuyu buraya taşımamdaki yegane sebep bazı konularda asla taviz vermemiz gerektiğini vurgulamaktan ibrarettir.
Arkadaşına çok yardım etmek istiyorsan bizim beceremediğimizi sen becer, arkadaşını al yanına deki, bak bitanem yaptığın hata şunlar ve biz bu hataları şu şekilde düzeltebiliriz. Ayrıca birisi hata yaptığının farkına varmış ve seni uyarıyorsa bu senin kötülüğünü istediği için değil bilakis iyiliğini istediği içindir.
Ayrıca bana bu hakkı kim veriyor sorusunada cevap vereyim, ben TÜRK'ÜM ve ne dinimden nede vatanımın bütünlüğünden ASLA taviz vermem.. Dil bu vatanın vatan olmasını sağlayan temel taşlardan biridir. Diline sahip çıkamayan bir millet yıkılmaya mahkumdur!
Sen ne düşünüyorsun neye hizmet ediyorsun bilemem tabi ama bu forumdan yararlanmak istiyorsan bu forumun diline paşa paşa saygı göstereceksin.
Uslubum çok katı farkındayım ama böyle olması gerekiyor! Konunun ciddiyetini anlamanız gerekiyor..