Forumda böyle bir kural yoksa ben koyuyorum bu kuralı, varmı itirazı olan?
Demokratik hakkın olarak, kişiye p.m. gönderip, onu uyarıyorsun.Ondan Türkçemize sahip çıkmasını istiyor, bu konuda kaynak bile sunuyorsun.Peki bunu burada tüm forum kullanıcılarıyla paylaşmak ne kadar etikdir ? Kişi bilmediğini zaten size söylüyor.Forum kuralları arasında dört dörtlük türkçe yazın diye bir kural yok, bunu istemeye kimseninde hakkı yok.Hadi onlarda neysede, demokratikleğine inandığım ve o sebeple üyesi olduğum tek yer olan ( forum ), yapılacak herşeyin önceden kullanıcılara, modaratörlere danışalın iyinette bu tarz bir despotluk uygulamanın doğruluğunu nasıl savunacaksınız ?
Ülkemizdeki, bir çok insan, başımızda olan bir çok insanda doğru türkçe konuşamıyor yada yazamıyorlar.Ancak insanları bu tarz şeylerle yadırgamak çok büyük suçtur bana göre, hatta yargısız infazdır.İngilizler şöle yazın, böyle yazın demiyorlar.Onlar bu tarz şeyleri aşmışlar çünkü.Nasıl aşmışlar ? Bu tarz basitliklere takılmayarak bence..Burası Türk Dil Kurumu nun forumu değilki, her kullanıcıdan aynı dört dörtlük yazımı bekleyelim.TAbiki gönül isterki, herkes güzelce yazsın..Ama bunu şart koymakta despotluktur.