İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Odam odam canım odam...

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Odamdan birkaç ekran alalım. Yarın temizlenecek sanırım kızlar ekmezse hatıra olarak kalsın bize son hali...
Hoş ekerlerse bile yakında belediye çöp ev diye basacak zaten... Özellikle mutfağa giremiyorum artık kurt olayını geçti mutfak kendi içinde bir evrim yaptı ve tüm kurtlar kelebeğe dönüştüler...

28122007929nu3.jpg

28122007930vd5.jpg

YAKIN ÇEKİM YAPALIM
28122007931sq8.jpg

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fark ettiyseniz bilgisayarımın faresinin yaşam alanı git gide azalmış durumda. Küresel ısınma + çevre kirliliğinin hayvanlara verdiği zararlarda ap açık gözükmekte:D

Ayrıca bilgisayarın önünde olması gereken sandalyeyide görememektesiniz çünkü basacak yer kalmadı ve son fotoyu sandalye üzerinden çekmek zorunda kaldım=D

Derli toplu olduğum söylenemez sanırım.

Mutfağın görüntüleri artık +16 ya girdiği için yayınlamıyorum.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
o fotodaki iğne geçenlerdeki paylaşımdan kalma sanırım:D Seninle yaşmak istemezdim iki günde kafayı yer insan:D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyinet fotoğraf yarışmasınada katılmayı düşünüyorum zaten. Projelerim bunlarlada sınırlı değil. Oturma odasında 2-3 ay önce bıraktığım ketçabın kapağını açtım geçenlerde bozulmuşmudur acaba diye bakmak için ve açtığım gibi karşıki duvara simetrik şekilde fırladı içinde oluşmuş olan karışım.

Bir dahaki denememde duvara mayonez ve ketçap ile iyinet yazmayı planlıyorum.

Aslında şaka bir yana çok topluyumdur ama bir tatil zamanı birde sınav haftaları bu moda giriyorum. Çok çalışmakta çok gevşemekte yaramıyor bana yan etkilerdede görüldüğü üzere=D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sen nasıl saglıkcısın :D Salıklı bir odada nasıl saglıklı olmayı becerebiliyorsun :D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Mutfaktaki yaşam popülasyonuna hiç girmeyelim geçen gün çorba canlanmış, ocağın arasına düşen köftede hindi-tavuk-eşek karışımı bi canlıya dönüşmüştü. Şuan için karantinaya aldık henüz bi projemiz yok görmedikten sonra problem olmuyor :D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok ya sağlıkçı sağlıkçı diyerek çok birşey beklemeyin bizden alın birimizi vurun ötekine dedikleri olay:p

Şaka bir yana aslında Dünya'da yapılmaması gerekenleri en çok yapan insan gurubudur sağlık personelleri...
Ama hak vermek lazım sanırım ya...

Diyorum ya sadece bu yıl 56 kitabımız vardı 1 tanesi en az min. 500 sayfa ve eğitim süresi 8 ay.
Buda demek oluyor ki ayda 500 sayfalık 7 tane kitabı ezbere bilmen gerekiyor.

Ha kaldıki bizim okulumuzda bu gördüğümüz 7 dersin 8 kitabınında; 3 tanesi İngilizce, 2 tanesi Almanca ve 2 taneside Bulgarca olduğu için ve tıp zaten Latince bir dilde olduğu için haliyle 4 dili daha çok çok iyi derecede öğrenebilmen gerekemekte.

Eee bu durumda da aslında küllük boşaltmak ve arkana dönüp odana bakarak birkaç saniyeni harcaman sanırım yapabileceğin en kötü şey oluyor:)

2. sınıftan sonrada zaten, vaktinin çoğunu acil serviste yada ambulanslarda kendini sağa sola vurarak ve uykusuz olarak haftanın 3 gününü geçirip, haftanında 5 gününde de okula gittiğin için ama hafta sadece 7 günden ibaret olduğu için biraz karmaşa yaşıyorsun=)

Eve geldiğinde de bol bol çamaşır yıkıyorsun. Kendin bile duş alamaz oluyorsun artık... Sabah bir kalkıyorsun sanki trafik kazasını sen geçirmişsin yada yüksek bir yerden düşmüşsün gibi falan...

Sınav zamanlarında da göstereyim odamı ben=)

Bilgisayarın masasının kocaman çekmecesini küllük olarak kullanıyorum. Uzunca bir süre dolmuyor:D

ben aslında baya tertipli bir cocukmusum :D
Süpersin=D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sık kullanılanlarıma ekledim ve hemen çıktısını aldım. Hayatımda gördüğüm en güzel en tatli şeydi=D
Pilavın tarifinede bittim:D
Pilav
Pilav aslinda basit bir yemek degil. Aranan kriterler var. Tuzlu yumusak ve
tane tane olmasi gerekiyor.Sonuncusu kolay. Pirincleri tek tek
pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun suruyor. Maharet hepsini bir
arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin. Nasil olsa icine yogurt
koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor. Kisaca yag
koyup uzerine pirinc ekliyorsunuz. Sonra da su ve tuz koyup pisiriyorsunuz.
hem bunu suzmeye de gerek yok.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hazir pizza
Pizzamizi firinimiza atip pismesini bekliyoruz daha sonra firindan cikarip
yanik yerlerini bicakla kaziyoruz. Dikkat edilmesi gereken tek sey kazirken
uzerindeki malzemeleri mutfak tezgahina yapistirmamak.

aaaaa ne kadar kolaymıs :) bilmiyorduk sanki :p

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size bilmediğiniz bir acı gerçeği daha itiraf edeceğim.
Bir çoğunuz aslında tıp öğrencilerinin kadavralarla eğitildiğini sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
4000 öğrenciye 1 kadavranın düştüğü ülkemizde (bu ortalama ha bazı yerlerde o bile düşemiyor zaten didik didik edilmiş olan ve Rusya'dan özel getirtilen kadavraların olduğu bir ülkedeyiz) öğrenciler malesef birçok şeyi kendi üstlerinde denemek zorundalar=D

Bak bir örneğini göstereyim size.

[YOUTUBE]jI-WPTZdCfk[/YOUTUBE]

Artık numara sırasına göre birbirimizden kan alıyoruz ve yanlış aldığımızda hoca bir daha aldırttırıyor:(

Bir sınıfın ortalama 40 kişi olduğunu düşündüğünüzde her bir şırıngıda 5cclik olduğu için durum daha da vahimleşiyor:D

Aslında bu zavallı karakterler korkudan değil kansızlıktan bayılıyorlar anatomi derslerinde=D

Bakın sağ tarafta aslında üzerinde birinin yatması gerekiyor olan mermer masada kimse olmadığı için abanmışlar çocuğa=D

Bu yıl benim birinci dönemde artık kollarımda ve bacaklarımda yer kalmadı kan almaktan. Artık şırıngayı sokunca damarlarım patlar oldu mos mor gezdim gören hasta kaçtı resmen eroinman diye...

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size bilmediğiniz bir acı gerçeği daha itiraf edeceğim.
Bir çoğunuz aslında tıp öğrencilerinin kadavralarla eğitildiğini sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
4000 öğrenciye 1 kadavranın düştüğü ülkemizde (bu ortalama ha bazı yerlerde o bile düşemiyor zaten didik didik edilmiş olan ve Rusya'dan özel getirtilen kadavraların olduğu bir ülkedeyiz) öğrenciler malesef birçok şeyi kendi üstlerinde denemek zorundalar=D

Bak bir örneğini göstereyim size.

[YOUTUBE]jI-WPTZdCfk[/YOUTUBE]

Artık numara sırasına göre birbirimizden kan alıyoruz ve yanlış aldığımızda hoca bir daha aldırttırıyor:(

Bir sınıfın ortalama 40 kişi olduğunu düşündüğünüzde her bir şırıngıda 5cclik olduğu için durum daha da vahimleşiyor:D

Aslında bu zavallı karakterler korkudan değil kansızlıktan bayılıyorlar anatomi derslerinde=D

Bakın sağ tarafta aslında üzerinde birinin yatması gerekiyor olan mermer masada kimse olmadığı için abanmışlar çocuğa=D

Bu yıl benim birinci dönemde artık kollarımda ve bacaklarımda yer kalmadı kan almaktan. Artık şırıngayı sokunca damarlarım patlar oldu mos mor gezdim gören hasta kaçtı resmen eroinman diye...

E siz şimdi tek başınıza ders çalışamıyormusunuz illa denek mi olması lazım :D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teoride kafatası veya göğüs kafesi kesmek çok kolay aslında ya elektrikli testereler artık eskiye oranla çok daha güzel yani mermer testereleri kadar güzel... İnsanlar genellikle size midesiz diyorlar yada kasap olarak nitelendirilsenizde zevklide yani=)

Ha ama bazı durumlarda (pratikte yani...) kesip bir daha toplayamama gibi durumlar söz konusu oluyor:D
Tabiki siz burada yazılanları okuyup doktorlardan korkmayın ama nadirde olsa bu durumların yaşandığını bilin:D

İşte o toplayamama sebebi olayı sadece kitaplardan okumuş olman oluyor. Yani illaki bir kaç kişiyi parçalayıp bir kaç kez yeniden toplayabilmen şart=)

EDİT:

Bu arada bizim okulun ilk günü edilen yemin törerini buldum bızıklarken youtube'u.
Bakın yapılan bu yanlış tercihlerin başladığı ilk güne götüreyim sizi.
Kürsüdeki kart sesli rektörümüz Professor Vladimir Ovcharov diğerleride geleceğin piskopat takımı.

[YOUTUBE]F-7H1v0_ISQ[/YOUTUBE]

Hipokrat çarpsın diyorlar ama çarpılacaklarını bilmiyorlar zaten dersler başladığında...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Temiz monitör ışığındaki çöplük çok sanatsal bi çalışma olmuş :D
O ışık sayesinde çöpün içindeki bakteriler büyüyüp gözle görülür bir hale bürünebilirler. :D

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Medi kardeşim sen bu odadan çıktıktan sonra halen yaşıyormusun yahu ??
O kadar sigara allahım felaket..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.