arkadaşlar aslında daha önce ödeme alırdım ama ben referrals kiralayarak daha fazla kazanma yolu tercih ettim. size bu sunduğum site reklam tıklayarak para kazanabileceğiniz bi site 0.01$ reklam başına kazanıyorsunuz. en güzel özelliği hiç yatırım yapmadan referans kiralayabiliyorsunuz.benim şuanda 30 tane referansım var ve günlük yaklaşık 0.7$ civara kazanıyorum. amacım günde 1$ kazanmaktı ve çok yaklaştım size de tavsiye ediyorum.minimum para çekme limiti sadece 2$
ödeme kanıtı
buda referanslarımın günlük tıklamaları diğer sitelerde denedim 10 referans alıyorsun sadece 2 tanesi tıklıyor burda nerdeyse hepsi tıkladı şimdiye kadar ve güncel tıklıyorlar
en güzeli de ne biliyor musunuz 1 referans kiralama 0.2$ ve %95 i kar getiriyor başka hiçbir sitede bu kadar yüksek diil bu oran
Ayrıca 20x28 kareden oluşan bir tablo var günlük 25 tane seçme şansı veriyor size ve doğrudan 2$ kazanma şansı yakalayabiliyorsunuz
Referansımla üye olan herkese yardım ederim inceliklerini gösterebilirim
Referansımla üye olmak için tıklayın
refsiz üyelik
ödeme kanıtı
buda referanslarımın günlük tıklamaları diğer sitelerde denedim 10 referans alıyorsun sadece 2 tanesi tıklıyor burda nerdeyse hepsi tıkladı şimdiye kadar ve güncel tıklıyorlar
en güzeli de ne biliyor musunuz 1 referans kiralama 0.2$ ve %95 i kar getiriyor başka hiçbir sitede bu kadar yüksek diil bu oran
Ayrıca 20x28 kareden oluşan bir tablo var günlük 25 tane seçme şansı veriyor size ve doğrudan 2$ kazanma şansı yakalayabiliyorsunuz
Referansımla üye olan herkese yardım ederim inceliklerini gösterebilirim
Referansımla üye olmak için tıklayın
refsiz üyelik