İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

odemenet toplu sorular ve cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Şimdi bu işi hangi sıfatla yaptığına bağlanır biraz da iş, ben vergi memuru muyum bana ne kimin ne sattığından, bunu kontrol etmesi gereken vergi daireleri. Gittigidiyor vergi ödüyorsa demek ki malı kendisinin gibi satıyor, bir nevi bu adamdan aldım şu fiyata sattım ticareti. Bence saçma bir model.

O

odemenet

Misafir
evet ispatlarım ama ispatlarsam sen burda anıracakmısın onu söle ilk önce

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
akbankın sahibinin kim oldugunu neler yaptıgını qumarhaneler finansörlük yaptıgını biliyomusunuz acaba

peki sen o bankanın TR de qumar sitelerine kendi kredi kartıyla ödeme yapılmasını engelleyen ilk 3 bankadan biri olduğunu, sahibinin sabancı ve dünyada hiçbir zaman qumar sitelerine pos vermemiş olmamış citigroup ( TR de citibank diye geçer) olduğunu biliyomuydun?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Odemenet, allah askina daha neyin tartismasini yapiyorsunki. Sunu pasa pasa kabul et, yaptigin yanlis.

Turk lokasyonlu bir sunucuda barinmiyor olmadan senin sistemini kullanmaya kalkanlar icin bir risk. Deki bize evet boyle bir risk var ama biz bu isi yapiyoruz bu sekilde yapiyoruz, adresimiz telefon numaralarimiz bunlar alin size guvence.

Pos alamayan, kurum olmayan arkadaslara bu hizmeti vermek istiyoruz ve bizde komisyon alarak para kazanmak istiyoruz. Acik acik soyle ne kaybedeceksin? Burada onca adam yanlis biliyorda tek dogruyu sen mi biliyorsun? Onu mu ifade etmeye calisiyorsun?.. Benimde sanal pos um var bende basit bir script yaparak bunu ortak kullanima acip komisyon alabilirim ama ben riskle ugrasmak istemiyorum. Bir kisinin kredi karti bilgileri baskasinin eline gecerse basina gelebilecekleri tahmin edemiyorsun?

Lutfen azcik ciddi ol artik yoksa bildigim sanal pos hizmeti veren tum bankalara siten hakkinda bilgi verecegim. Forumda yazdiklarinida kanit olarak gosterecegim. Senden sadece durust olmani, bilmedigin konularda kosmayi birakmani ve insanlari riske attigini belirterek bu ise devam edeceksen etmeni istiyorum.

O

odemenet

Misafir
en basitinden hepiniz gg den öle yada böle alısveriş yapmışsınızdır kacınız fatura aldınız gg den aldıgınız ürüne dair

O

odemenet

Misafir
ben qumarhaneler sanal pos veriyo demedim beyfendi finansörlük yapıyor yani para veriyor dedim direk destek yani

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GittiGidiyor, listeleme ücretleri, abonelikler ve satış komisyonları karşılığında satıcılara fatura keser.

Faturanızın adresinize gönderilmesini istiyorsanız, size gönderilen Güvenli Ticaret ödemesi başlıklı email mesajındaki linki işaretleyiniz.
Eğer kurumsal üye iseniz, Bana Özel/Hesaplarım bölümünden kurumsal fatura bilgilerinizi giriniz. Kurumsal üyelerin faturaları, düzenli olarak fatura adreslerine gönderilir.
Ben almıstım ürün sattığımda.. Sitesinde yazıyor zaten..

O

odemenet

Misafir
senin gibi kactane alan var yapma ALLAH aşkına gg nim avukatımısın yoksa anlamadım ben seni günde binlerce işlem yapılıyor sence hepsine faturamı kesiyolar 1000 tane 1 tane cıkar istisnlar kaideyi bozmaz modaretör

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
motorator sen sus motorator

adam pos kiralayacak alın biriniz :D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
fatura gönderiyorlar yani en azından bana gönderdiler. yalnız başka bir sorun vardı istediğim ürün yerine başka birşey gelmişti :p

O

odemenet

Misafir
biz kimseye pos kiralamıyoruz zorla isteyen gelir alır zorlamıyoruz yani bide tr loc.....olunca ne oluyo acaba bi analatın bizede bilelim

O

odemenet

Misafir
neyse ben yatar siz konusun aranızda ben yarın okurum detaylı olarak

O

odemenet

Misafir
loi zaten biz adresimizi ve telimizi diğre konuda verdik bu bir sözleşmemizide verdik bu iki zaten o riski göze almasaydık bu işe girmezdik kendimize güvenmeseydik eger biz garanti veriyoruz biz 1 sene sonrada ayakta olucaz o zaman bir tane arkadasımız bizim hakkımızda turkiyedeki forumlara ben paramı alamadım sahtekar bunlar gibi bişey yazarsa o zaman istediğinizi deyin bişey demem ama şimdi ..................

O

odemenet

Misafir
whm biz hiç değilse milleti kandırmıyoruz whmdestek.com diye kim daha güvenilir buyrun ...............

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
evet whmdestek.com üzerinden karpuz sattım kabak çıkmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.