Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ogame :'(

S

samedmz44

Misafir
İşimiz gücümüz yok oturup forum olarak senin oyununmu tartışalım ? yok hani webmaster genel bölümüne açmışsında konuyu o bakımdan söyledim

VazgectimSenden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
Pardon siz nereye açmamı uygun görürdünüz oraya açayım? ayrıca tartışalım diyen yok bu nedir diye soruyorum.. Forum.. Adı üstünde istediğim konuyu uygun yere açarım.. Herkes kendi işine baksın.. Bi itirazın varsa gider admin veya editörlere iletirsin onlar bakar icabına..

SLiM_BoY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
175
nası yani ne oldu yawf.gayet güzel bi oyun :D

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
ya oyuna bişey olmadı da ne yazık ki türkiyedeki dnslerle ilgili ve hatta cable dnsleriyle ilgili bi sorun oldu vazgeçtimsenden. en kısa zamanda düzeltmeye çalışıyolar. bekliyoruz bakalım.

VazgectimSenden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
Çok teşekkür ederim yanıtlar için :) İşte bu kadar.. Burda bazı insanlar yazılan herşeye muhalefet olmaya bayılıyorlar.. Lütfen birbirimize sevgi, saygı ve anlayışımızı hiçbir zaman kaybetmeyelim..

VazgectimSenden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
yahu girmemin bi yolu var mı ya :'( varsa onuda söleseniz herkes giriyo bi bende freeserver mı ne halt çıkyıo..

SLiM_BoY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
175
VazgectimSenden' Alıntı:
yahu girmemin bi yolu var mı ya :'( varsa onuda söleseniz herkes giriyo bi bende freeserver mı ne halt çıkyıo..

kaçıncı evren ?

VazgectimSenden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
allah razı olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Süpersin!!!!!!!!!

SLiM_BoY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
175
rica ederim.Amin, Cümlemizden :)

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
bi de 15 i de yazarsan iyi olur slim:)

BIRBEY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
tek evren mi takıLıyonuz :) 14. 15. ve 17'deyim :) 15. deki hesabı devretmeyi veya siLmeyi düşünüyom 3 evren oLunca baş ağrısı yapıyor :) 2 tane ideaL :D

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
bence de 3 fazla 2si bile baya yoruyor 13. ve 15.

VazgectimSenden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
yetiyor bana walla bi evrende kasayım ama benim olsun :)

deja_wu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
ne var o oyunda anlamıyorum benim birader sabah bi kitlenir pc ye akşama kadar kalk demesem kalkacağı yok bir kaç defa ne yaptığını anlamaya çalıştım gördüğüm kadarı ile vakit kaybından başka birşey değil onu geçin vatandaşın gece rüyasına girmiş gecenin bir yası kalktı kalk 5 dk. müsade et rüyamda gördüm filoma saldırmışlar bakayım yerinde duruyormu dedi şaşırdım :)

BIRBEY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
deja_wu' Alıntı:
ne var o oyunda anlamıyorum benim birader sabah bi kitlenir pc ye akşama kadar kalk demesem kalkacağı yok bir kaç defa ne yaptığını anlamaya çalıştım gördüğüm kadarı ile vakit kaybından başka birşey değil onu geçin vatandaşın gece rüyasına girmiş gecenin bir yası kalktı kalk 5 dk. müsade et rüyamda gördüm filoma saldırmışlar bakayım yerinde duruyormu dedi şaşırdım :)

AnLamak icin o havayı teneffüs etmen Lazım :) oynamadan önce ben de oynayan bi arkadaşıma akıp senin dediğin gibi; ne anLıyorsun bu oyundan diyordum taaki oyunda bir hesap açıp 3 - 5 gün bu oyundan ne anLadıkLarını anLamaya çaLışıncaya kadar :D Oyundan ne anLadıkLarını anLamaya başladıgım zaman iş işten geçmişti ve kendimi kaptırmıştım, artık yavaş yavaş fiLoyu ittifak üyeLerimize saLdıranLarın üstüne sürmeye başLadım :)

deja_wu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
olurda dostum okadar olmaz adama kalk demesem sabahlıyacak :) adam ne yemek yiyor ne su içiyor sadece sigara :p