Shellciyiz ekibi olarak hazırladığımız PHP + Java oyun sistemini tanıtım kampanyasına sokmuş bulunmaktayız, herkezi bu özel kampanyadan yararlanmaya bekleriz.
Oyun sistemimizde 5 ayrı masa oyunu bulunmaktadır Java sistem yüksek performans için Linux işletim sisteminde barındırılmaktadır. Java gzip sıkıştırma methodu mantığı ile çalıştığı için daha hızlı olup donma kitlenme gibi sorun neredeyse 0'dır. Script tamamen shellciyiz bize ait olup lisans, telif hakkı gibi bir sorun kesinlikle yoktur fakat önemli kısımları kodlanmıştır, lafı uzatmadan size eşsiz ürünümüzü başlıklar halinde tanıtayım:
*Tam konrollü profesyonel admin panel
-Üye yönetimi üyelerin şifresine kadar bütün bilgilerine kolayca erişebilir ve isterseniz toplu mail atabilirsiniz,
-Üyeye yetki, puan ekleyebilirsiniz,
-Üyeyi banlaya bilirsiniz,
-Üyeyi pasifleştirebilirsiniz,
-Ücretli üyelik açabilir ücretsiz üyeliği ücretliye çevirebilirsiniz.
*Java server işlemleri
-Oyun serverlerini admin panelinizden SSH veya uzak masa üstü benzeri hiçbir araca gereksinim duymadan rahatça resetleyebilirsiniz* bu Shellciyiz.biz'e özel bir özelliktir.
*Sayfa Özellikleri
-İstediğiniz zaman rahatça admin panelinizden yeni sayfalar ekleyebilirsiniz.
-Template Ayarla scriptimizin en güzel ve alternatifsiz 2. özelliğide budur, admin panelinizden kolayca sitenin Header grafiğini (logosunu), foother grafiğini(alt kısım resmini), üyegirişi logosunu, üye girişi altkısım remini, background (arka plan) resmini, foother header body kısmının renklerini değiştirip yazıların konumunu ve kalınlığını ayarlaya bilirsiniz. Kısacası sitenizin bütün tasarımını değiştirmeniz birtek admin panelinden template ayarlaya girmenize bakıyor.
*Site Ayarları
-Sitenin ismini copyright gibi bilgilerini değiştirebilir ek bir forumunuz varsa URL sini girebilirsiniz.
-Site parabirimi (ücretli üyelik için) seçebilir üyeliği mail veya forum onaylı yapabilirsiniz.
*Yedekleme
-Tüm veri tabanını tek tık ile panelinizden yedekleye bilirsiniz
*Mesaj yönetimi
-Sevgini haykır scripti java apletin altıne eklendi mesaj yönetim paneli ise script'in admin paneline entegre edildi.
*5 ayrı aplet Okey, 101, tavla, batak, pişti
*256 kişilik radyo yayını
RESİMLERLE SHELLCİYİZ V2 OYUN SİSTEMİ
ADMİN PANELAdmin panel girişi:

AdminKP ön izleme:

Üye Yönetimi:

Üye Düzenleme:

2. RESİM:

Java işlemleri:

Template Ayarla:

DEVAMI AŞŞAĞIDA: