Rahatsızlık duyduğum "beyefendinin tabanı bellidir" diye 10 kere yazman. Ben de bunu 10 kere yazdım, bu da son yazışım, çünkü anlatamıyorum demek ki. Ben şahsen ekşisözlükten okuduğum birşey ile veya bir insanın hangi dergide yazdığı ile bir insanın tabanı bellidir demem, diyemem. O insan hakkında araştırma yapan, bir çok kitabını okuyan ve bilgi sahibi bir çok insana saygısızlık olur. Oldu da. 3 yukarı mesajda da neden denmemesi gerektiğini açıkladım sanıyorum. Ben kişisel araştırmalarım ve okuduğum kitaplar ve makaleler ile görüş savunuyorum, karşıma done olarak ekşi sözlükten birinin yazdığı mesaj gelecekse veya yazdığı bir dergi gelecekse ayrılıyorum tartışmadan. Yüzlerce insanın yazdığı derginin arka planı ve karanlık odalarında ne yapıldığıyla ilgili binlerce şey yazabilirim, bu insanlara veya onları sevenlere siz bellisiniz diyebilmemiz için yeterli bir sebep değil.
Rahatsızlığımı bu topici okumayarak gidereceğim artık.
Stain: Deniz Baykal hiçbir zaman başbakan olmadı. Kısa süreli 95 Çiller hükümetinde Dışişleri Bakanlığı görevini üstlendi. Onda da hemen erken seçim oldu, o kısacık sürede sizi sürgüne gönderdiyse sanılanın aksine baya hızlı bir adammış.
Rahatsızlığımı bu topici okumayarak gidereceğim artık.
Stain: Deniz Baykal hiçbir zaman başbakan olmadı. Kısa süreli 95 Çiller hükümetinde Dışişleri Bakanlığı görevini üstlendi. Onda da hemen erken seçim oldu, o kısacık sürede sizi sürgüne gönderdiyse sanılanın aksine baya hızlı bir adammış.