Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

öneri: Blogger Hakkında

idea

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
150
blogger sahiplerinin bir arada olması, sorunlarını gidermesi vs... için bir başlık açılabilir mi?

mesela: Sosyal Ağlar bölümünün altında
Facebook, Friendfeed, Twitter... ve Blogger eklenebilir.

bu vesile ile herkese hayırlı cumalar...

daniel1336

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
Güzel bir öneri ama bunun ardından blogcu,tr.gg,worpress vs. gibi ücretsiz alan adları kullananlarda gelirse nasıl olur bilemiyorum, karar sayın yöneticilerimizin, saygılar :)

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Güzel bir öneri bence. Zaman zaman aklımıza takılan sorular oluyo ve başka forumlarda çözüm arıyoruz. Başka forumlara gideceğimize burda öyle bir paylaşım alanı olsa harika olur...

hrunymaz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Sosyal ağlar değil de "Hazır Uygulamalar" kısmına başlık olarak ya da "Hazır Uygulamalar - Diğer Hazır Sistemler" kısmına eklenmeli. Aslında Wp dışında Türkiye'de herhalde en çok Blogger kullanılıyordur, bence şimdiye kadar üvey evlat muamelesi görüp eklenmemiş olması hata olmuş. Bilinçli kullandıktan sonra gayet iyi bir platform.

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
blogger son günlerde saha kalkmıs bi sistem heryer blogger destek siteleriyle doldu.. bencede böyle bi bölüm acılması cok güzel olur.. sahsen ben bloggeri seviyorum.. bloggerde sorun yasamadıgım sürecede host'a gecmem..

hrunymaz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
blogger son günlerde saha kalkmıs bi sistem heryer blogger destek siteleriyle doldu..

Aslında uzun zamandır öyle. Bizde genelde spam, link wheel, ona buna küfretme amacıyla kullanılıyor. Yabancı dillerde ise çok iyi konumda olan ve değerli birçok blogger tabanlı site var. Genelde custom domain altında yayındalar. Tamam, Wp gibi çok müdahale şansınız yok ama ortalama içeriğe sahip yayınlar için gayet yeterli. Düzgün içerik ve seo yöntemleri ile birlikte rahatlıkla Wp sitelerle başa baş gidebilirsiniz. Şahsen ben iyi sonuç alıyorum.

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Aslında uzun zamandır öyle. Bizde genelde spam, link wheel, ona buna küfretme amacıyla kullanılıyor. Yabancı dillerde ise çok iyi konumda olan ve değerli birçok blogger tabanlı site var. Genelde custom domain altında yayındalar. Tamam, Wp gibi çok müdahale şansınız yok ama ortalama içeriğe sahip yayınlar için gayet yeterli. Düzgün içerik ve seo yöntemleri ile birlikte rahatlıkla Wp sitelerle başa baş gidebilirsiniz. Şahsen ben iyi sonuç alıyorum.

tesekkür ederim bilgilendirmeniz icin..