İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

öneri: Blogger Hakkında

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
blogger sahiplerinin bir arada olması, sorunlarını gidermesi vs... için bir başlık açılabilir mi?

mesela: Sosyal Ağlar bölümünün altında
Facebook, Friendfeed, Twitter... ve Blogger eklenebilir.

bu vesile ile herkese hayırlı cumalar...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Güzel bir öneri ama bunun ardından blogcu,tr.gg,worpress vs. gibi ücretsiz alan adları kullananlarda gelirse nasıl olur bilemiyorum, karar sayın yöneticilerimizin, saygılar :)

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Güzel bir öneri bence. Zaman zaman aklımıza takılan sorular oluyo ve başka forumlarda çözüm arıyoruz. Başka forumlara gideceğimize burda öyle bir paylaşım alanı olsa harika olur...

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sosyal ağlar değil de "Hazır Uygulamalar" kısmına başlık olarak ya da "Hazır Uygulamalar - Diğer Hazır Sistemler" kısmına eklenmeli. Aslında Wp dışında Türkiye'de herhalde en çok Blogger kullanılıyordur, bence şimdiye kadar üvey evlat muamelesi görüp eklenmemiş olması hata olmuş. Bilinçli kullandıktan sonra gayet iyi bir platform.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
blogger son günlerde saha kalkmıs bi sistem heryer blogger destek siteleriyle doldu.. bencede böyle bi bölüm acılması cok güzel olur.. sahsen ben bloggeri seviyorum.. bloggerde sorun yasamadıgım sürecede host'a gecmem..

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
blogger son günlerde saha kalkmıs bi sistem heryer blogger destek siteleriyle doldu..

Aslında uzun zamandır öyle. Bizde genelde spam, link wheel, ona buna küfretme amacıyla kullanılıyor. Yabancı dillerde ise çok iyi konumda olan ve değerli birçok blogger tabanlı site var. Genelde custom domain altında yayındalar. Tamam, Wp gibi çok müdahale şansınız yok ama ortalama içeriğe sahip yayınlar için gayet yeterli. Düzgün içerik ve seo yöntemleri ile birlikte rahatlıkla Wp sitelerle başa baş gidebilirsiniz. Şahsen ben iyi sonuç alıyorum.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Aslında uzun zamandır öyle. Bizde genelde spam, link wheel, ona buna küfretme amacıyla kullanılıyor. Yabancı dillerde ise çok iyi konumda olan ve değerli birçok blogger tabanlı site var. Genelde custom domain altında yayındalar. Tamam, Wp gibi çok müdahale şansınız yok ama ortalama içeriğe sahip yayınlar için gayet yeterli. Düzgün içerik ve seo yöntemleri ile birlikte rahatlıkla Wp sitelerle başa baş gidebilirsiniz. Şahsen ben iyi sonuç alıyorum.

tesekkür ederim bilgilendirmeniz icin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.