Herkeze selam, bu konu dogru yeremi oldu emin degilim fakat acicak daha uygun biryer goremedim.
yaklasik 3 ay once aklima bir proje geldi ve bunu hayata geciriyorum. Yazilim tamamlandi sayilir. Proje bir rpg mafya oyunu, Omerta - Massive multiplayer online text-based RPG gangster and mafia game - tarzinda, 1930lu yillardaki mafyalar ile ilgili, gerek oyun icindeki grafikler gerekte oynanim tarzi tamamen 1930 li yillar ve ozamanin kosullari uzerine kurulu.
Oyun oynanim acisinda barafranca.com a benziyor.
Benim en cok zorlandigim sey ise bu oyuna ilgi cekici akilda kalici ve o oyunu aciklayan bir ad bulmak oldu.Bu bir taninmis mafya adi, yada o zamanlari andiran bir ad yada mafya ile alakali herhangi bi ad olabilir.
Oyunda 2 dil secenegi var biri ingilizce(ana secenek), digeri turkce.
Oyun adini ingilizce olarak ariyorum.
Eger kafanizda bir ad canlaniyorsa lutfen burda benle paylasin..
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim
yaklasik 3 ay once aklima bir proje geldi ve bunu hayata geciriyorum. Yazilim tamamlandi sayilir. Proje bir rpg mafya oyunu, Omerta - Massive multiplayer online text-based RPG gangster and mafia game - tarzinda, 1930lu yillardaki mafyalar ile ilgili, gerek oyun icindeki grafikler gerekte oynanim tarzi tamamen 1930 li yillar ve ozamanin kosullari uzerine kurulu.
Oyun oynanim acisinda barafranca.com a benziyor.
Benim en cok zorlandigim sey ise bu oyuna ilgi cekici akilda kalici ve o oyunu aciklayan bir ad bulmak oldu.Bu bir taninmis mafya adi, yada o zamanlari andiran bir ad yada mafya ile alakali herhangi bi ad olabilir.
Oyunda 2 dil secenegi var biri ingilizce(ana secenek), digeri turkce.
Oyun adini ingilizce olarak ariyorum.
Eger kafanizda bir ad canlaniyorsa lutfen burda benle paylasin..
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim