bence sen yanılıyorsun sonuçta herşey pr değeri değildir seo da lin alama yazıları düzenleme gibi birsürü yapılması gereken şey vardır o sitelrdeki adamlarda bunu becermiş.
Pr2 sitem cok aranan bir kelimede 1. sirada cikiyor. Pr ile alakasi yok.
bence sen yanılıyorsun sonuçta herşey pr değeri değildir seo da lin alama yazıları düzenleme gibi birsürü yapılması gereken şey vardır o sitelrdeki adamlarda bunu becermiş.
Ya inanin bunun Pr ile alakasi yok. Pr 2 bir sitem var. Overture deger 5000 olan bir kelimede google da 1. sirada cikiyorum. Bu da cok fazla hit demek. Bu siteyi acali 1 sene oluyor. Biraz optime ettim okadar.
PR'nin daha önce çıkan sonuçlarda etkisi %30 idi. Şimdi bu %5'e düşmüş sanırım. Yani %0 değil. Etkisi var yine.
Tabi en önemli etkenler şunlar;
İçerik
İçeriğe göre başlık (title)
İçeriğe göre meta-tag (abartılı olmamak koşuluyla)
Pagerank değeri (az etki)
Sitenin kaç yıllık olduğu (az etki) (oturmuş bir sistem, her zaman bir adım öndedir)
İçerikle alakalı sayfa adresi (icerik-konusu.html - sadece örnek) (olmasa da olur)
En önemlisi: Yükselmek istediğiniz kelimeyle başka sitelerden link almak. (backlink) -ki günümüzde en çok kullanılan yöntem. %90 başarılı olduğu gözlenmiştir. Bakınız; oyun sorgusu. (title="icerik konusu">)
arkadaşlar rakiplerimin çok olduğunu biliyorum.Ama 2 günlük siteler 1.sayfaya geliyorlar.
Ben optimizasyon ile ilgili gecenlerde almanca bir kitap aldim. Bizim bilmedigimiz ne teknikler varmis. Bunlari uygulayinca hitin artisini hemen fark ediyorsunuz.
hangi kelime ve site adresi ne..
html olması zaten sana bi avantaj sağlar.
çıkmak istediğin kelime ile bir kaç pr yüksek siteye ve google backlinki olan siteye reklam ver . aylık bir ücret karşılığında zaten 1.ci sayfaya çıkarsın .
örn :. <a href="sxxx.com" title="chat">chat</a>