İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Orjinal Fikirler Benzersiz Projeler

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce yapılmamış web proje fikirlerini bu konu altında yazalım. Projeleri yapmak için neler gerekli , piyasada iş yapar mı hepbirlikte tartışalım.

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar kimsenin bu konuda fikri yokmu? İlginç fikirler bekliyorum sizlerden

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bilinçli bi webmaster projesini yazmaz ki:eek:ha:

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
php bilginiz varsa bir proje oluşturabiliriz..

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ben de "Aha! Herifin biri 'en iyi' projelerini paylaşıyor, bakalım neymiş..." diyerek girdiydim ama sen bizimkileri soruyormuşsun... Seni gidi gidi :p

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar önemli olan projeleri kimin yaptığı değil , insanlara faydalı mı değilmi bu önemli, Tabiki projeyi yapan kişilerde yaptığı projeden para kazanmak ister. Burdaki amaç birbirimizin fikirlerini çalmak değil, birbirimize yön vermek , nasıl olur ne yapılmalı şeklinde telkinlerde bulunmak.

bilinçli bi webmaster projesini yazmaz ki:eek:ha:

Bilinçli bir webmaster başkalarının fikirlerini çalıp kendi çıkarları için de kullanmaz.

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
php bilginiz varsa bir proje oluşturabiliriz..

Php bilgim yok,

ASP bilgim var, Jquery,Ajax ile yaptığım işleri dinamikleştiriyorum. Seo konusunda bilgiliyim.

Önemli olan hangi dilde yazıldığı değil , işlevidir. Sonuçta Php ile ne yapılabiliyosa ASP ile de yapılabilir. İşi bilen webmaster çok farklı dillerde de aynı işi yapabilir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
unutma ki facebook fikri bile ilk olarak mark tan çıkmadı,arkadaşlarının fikriydi, ama sahibi şuanda mark, hayırlı işler

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
güzel bir düşünce bence birçok proje geliştirilebilir, şu anda popüler olan oyun, dizi, film, sağlık, haber, arkadaşlık, spor, legalpara vs. siteleri haricinde ne yapılabilir düşünmek lazım, tabi projenin yapılacağı alanda da bilgili olmak ve boşluğu görmek lazım. insanlara faydalı olabilecek ve doğal olarak kazanç amaçlananan birçok proje geliştirilebilir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
sosyal medya sitesi de yapmayın, haber sitesi falan da olmasın, iyice bi düşünün, şuan da sanalda yapılmamış bi iş kaldımı ki?

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Mantıksız bir konu olmuş,

Bu devirde para karşılığı proje(fikir) satan kişiler varken, sizce projesi olan biri size bunu ücretsiz söylermi?

Fikri projesi varsa size neden söylesin gider kendi hazırlar...

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Bu devirde para karşılığı proje(fikir) satan kişiler varken, sizce projesi olan biri size bunu ücretsiz söylermi?

Kendi hazırlayabilecek olan hazırlasın , bizde alkışlayalım kendisini. Sonuç olarak projeyi kimin yapacağı değil kimlere fayda sağlayacağı. Eğer herkes ben bir proje yapayım para kazanayım , ama kimseye faydası olmasa da olur derse. Çıkar için olduğu kesindir.

Benim bu konuyu açmamdaki amaç kişisel çıkarlar için değil. Siteyi kullananlar için çıkar sağlayacak bir proje. Sonuç olarak hem siteyi kullananlar kazanacak hem de siteyi yapanlar. Mantık Bu.

Örneğin kafamda bir fikir var : (Yapıldımı bilmiyorum)

Staj arayanlar ile Stajyer arayanları buluşturmak için bir site. Mesela Stajyer arayanlar firma girişi yapacak ve sitede kayıtlı olan stajyer üyelerden seçim yapacak gibi.

Projeyi benim yapmam önemli değil. Staj ve stajyer arayanlar için faydalı olacak bir proje. Kim yaparsa yapsın sonuçta insanlara fayda sağlayacak bir proje. Demek istediğim buydu.

Sizlerde proje fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin lütfen. Kendi çıkarınızı değil , sitenize gireceklerin çıkarını düşünün birazda .

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Kendi hazırlayabilecek olan hazırlasın , bizde alkışlayalım kendisini. Sonuç olarak projeyi kimin yapacağı değil kimlere fayda sağlayacağı. Eğer herkes ben bir proje yapayım para kazanayım , ama kimseye faydası olmasa da olur derse. Çıkar için olduğu kesindir.

Benim bu konuyu açmamdaki amaç kişisel çıkarlar için değil. Siteyi kullananlar için çıkar sağlayacak bir proje. Sonuç olarak hem siteyi kullananlar kazanacak hem de siteyi yapanlar. Mantık Bu.

Örneğin kafamda bir fikir var : (Yapıldımı bilmiyorum)

Staj arayanlar ile Stajyer arayanları buluşturmak için bir site. Mesela Stajyer arayanlar firma girişi yapacak ve sitede kayıtlı olan stajyer üyelerden seçim yapacak gibi.

Projeyi benim yapmam önemli değil. Staj ve stajyer arayanlar için faydalı olacak bir proje. Kim yaparsa yapsın sonuçta insanlara fayda sağlayacak bir proje. Demek istediğim buydu.

Sizlerde proje fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin lütfen. Kendi çıkarınızı değil , sitenize gireceklerin çıkarını düşünün birazda .

Merhaba,

Sizin konuyu açmaktaki amacınızı ben kestirebiliyorum...

Yazdığınız mesaja verilecek çok yanıt var fakat tartışma ortamı oluşmaması için mesajın üzerine gitmicem, zaten iyinet üyeleri diğer forum üyeleri gibi değiller okuduklarını anlayabilecek olgunluğa ulaşmış oluyorlar.

Sadece bu soruyu kendinize sorun yanıt vermeniz gerekmiyor, kafanızda size 250.000$ para kazandırabilecek projeniz olsa formda projenizi paylaşırmısınız?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Hiç bir gerçek proje sahibi durduk yerde size projesini açmaz :D Boş bekleyiş olur.

Hatta bazı proje türü yarışmalara bile insanlar projelerini yollamıyorlar.Ha tamamen kutuya kapatılmasımı gerek derseniz hayır derim ama herkesede öyle söylenmez :D

response90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Merhaba,

Sizin konuyu açmaktaki amacınızı ben kestirebiliyorum...

Yazdığınız mesaja verilecek çok yanıt var fakat tartışma ortamı oluşmaması için mesajın üzerine gitmicem, zaten iyinet üyeleri diğer forum üyeleri gibi değiller okuduklarını anlayabilecek olgunluğa ulaşmış oluyorlar.

Sadece bu soruyu kendinize sorun yanıt vermeniz gerekmiyor, kafanızda size 250.000$ para kazandırabilecek projeniz olsa formda projenizi paylaşırmısınız?

Bak kardeşim hala durumu anlamamışsın. Önemli olan benim kazanmam yada senin yada başkasının kazanması değil. Siteye girecek olan insanları kazanacağı bir proje olmalı. Maddi anlamda kazanç değil bu.

İnsanlara fayda sağlayacak projeler yapalım diyorum ben , para kazanma amacı gütmeden , insanlara faydası olacak bir projeden bahsediyorum. Sizin amacınız sadece ben kazanayım bu işten ise lütfen bu konuya mesaj yazmayın !!!

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Doğa derneği mi kuracakmışız, nedir? Ben kaçırdım, en son gözlerimi açtığımda "insanlık" ve "ortak fayda" sözcükleri dönüyordu ortada...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.